reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty❤❤❤

:-D:-D:-DTrzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :-D:-D:-D:-D Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout 💞💞💞💞💞
Będzie sie działo 👍👍👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-12-21 @mary.m - wizyta kontrolna przed transferem
2019-12-23 @Śliwka12345 - USG 1 trymestu
2019-12-23 @Sterlicja - USG 1 trymestu - juz była
2019-12-23 @E-lenna - wizyta w klinice przed procedura
2019-12-23 @Netiaskitchen - BETA
2019-12-23 @juchaa_87 - USG prenatalne
2019-12-24 @mary.m - transfer
2019-12-24 @Aduś16 - transfer
2019-12-27 @Dakita30 - USG pecherzykowe
2019-12-27 @Czarnula34 - wizyta u dabetologa
2019-12-27 @Aneczka85_01 - wizyta w klinice
2019-12-28 @Alicja90 - kolejna wizyta w klinice
2019-12-30 @Breath_less - wizyta serduszkowa
2019-12-30 @Aduś16 - BETA
2020-01-07 @Netiaskitchen - START PROCEDURY
2020-01-09 @sandra777.12 - USG
2020-01-31 @fredka84 - wizyta u dc Pasnika
2020-02-05 @Konstancja27 - temin prorodu
2020-02-10 @AleAle27 - termin produ
2020-05-27 @goffa13 -termin porodu
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu
2020-06-08 @nieagatka - termin porodu
2020-08-03 @Justi55 - termin porodu

Jest taki watek we FRIENDS (a jestem od nich uzależniona) Jak Monika i Pheobe zakładają się kiedy urodzi Rachel :-D Ja stawaim, ze @Skarbulenka urodzi dzisiaj ❤❤❤❤ chyba ze juz urodziła a ja nie doczytałam jeszcze :)

@mary.m jesli dobrze zrozumiałam to dzisiaj masz wizyte sprawdzająca endometrium.
Mocne ✊✊✊✊ za dorodne tłuściutkie endometrium ❤❤❤❤

@Netiaskitchen teraz twoja kolej. To ile to jeszcze zostało do świąt :-D:-D:-D:-D

Miłego dnia 💞💞💞💞💋💋💋💋
Doczytaj😂3 dni do Wigilii 😍

reklama
Pójdę, ale tutaj na miejscu.. bo do Gdyni mam 260km i boje się, ze jak się wyprosze o wizyte to się wkurzy, ze nie jestem w okresie.. wiesz, mając torbiele co miesiąc przed rok czasu nauczyłam się z tym bólem zyc, i naprawde poznałam swój organizm.. wiedzialam kiedy rosnie duza. No i wiedzialam,że z okresem poleci. Po prostu sie męczyłam. Na bol jestem bardzo, bardzo wytrzymala. Troche przezylam ze swoim cialem. Ale teraz @ ni widu, ni słychu.. I właśnie po histeroskopii takie numery. Może lekarz ma sposoby na wywołanie.. Ja mam tak głupi organizm, ze jak przychodzą mdłości czy "ochota" na wymioty to wtedy mam rzeznie.. drętwienie kończyn, gorące i zimne poty na zmianę. Moja dr jest w szoku. Mam wysoki próg na ból, ostatnio nawet robilam zeba kanałowo bez znieczulenia, bo na mnie ono nie działa.. dentysta w szoku, ale jak mi kiedyś dal konska dawkę, to nic nie zdretwialo.. zrobil zeba na żywca, minęło ok 2h i dopiero zaczęło dretwiec.. potem jak puszczalo to bol nie do zniesienia. Dlatego bez sensu- nie biorę. Jak mi operowali kolano- to samo. Trzy blokady w kregoslup, nogi niby dretwe, zaczęli ciąć A ja w krzyk bo kuzwa bol nieziemski cięcia.. dopiero jak uspili mogli zoperowac. Dlatego jak dawali narkoze to ten odlot dla mnie mega.. wiem. Glupia jestem.. no ale wrócę. Dr w szoku bo na ból wytrzymała A jak tylko objawy z otrzewnej to moj organizm głupieje. Ciśnienia nie ma, dretwa cala. I tak sie dzieje jak już mdłości są silne. Ja się boję wymiotować. Niektórzy wlozą palca i im lepiej. A jak ja sobie przypomnę jakie mam wtedy drgawki... taki to ze mnie ufolec.
Jezu, czytam i nie wierzę:o Ty to masz dopiero przesrane, współczuję z całego serca, serio.

Do góry