Ja też nie wierzę, jeśli chcę coś kupić na Black Friday to obserwuję tę rzecz jakiś czas i później widzę czy jest faktycznie przeceniona czy w ciula walą dziadygi niedobre . No i moje futerko nic a nic nie potaniałoAkurat Twój Nick kojarzy mi się z futerkiem więc jak najbardziej Ci się należy Kochana ❤❤❤
A ja w te wyprzedaże to wcale nie wierzę... jak mi znajomy opowiadał jak oni to robią to wcale nie latam po sklepach w te ich czarne piątki
reklama
Skarbulenka
Fanka BB :)
A to łobuzy jedneJa też nie wierzę, jeśli chcę coś kupić na Black Friday to obserwuję tę rzecz jakiś czas i później widzę czy jest faktycznie przeceniona czy w ciula walą dziadygi niedobre . No i moje futerko nic a nic nie potaniało
Zima idzie więc powinni z ceny zejść żeby Ci grzbiet nie zmarzł i abyś miała co zarzucić na siebie
Margit2018
No nie wierzę, KTO sobie o nas przypomniał!!!!!!! Murawcia gdzieś ty kobieto się tak zagalopowałaś jak cię nie było????ładnie to tak, hę. Kiedy do krk wpadniesz?A weż!!! bo aż mi głupio jest. Też o Was myślę nieustannie-wiesz przeca.
Kuwa no. Dobra.Namówiłaś mnie-ale tylko raz?
Serio.Poprawię się. Love.
ps. BRAWA dla Maksia
Aneczka85_01
Ja robiłam badanie ana ze 3 razy, dwa razy w szpitalu mi robili. Te rodzaje ana, które miałam graniczne nie były brane w ogole pod uwagę przy ocenie. Lekarz mówił że za niskie miano, ale każdy lekarz trochę inaczej je interpretowal.Ja miałam bardzo wysokie miano i część antygenow wyszła granicznie jak u ciebie i mi lekarz kazał powtórzyć po 3 miesiącach. Po tym czasie ujawnił się jeden z tych granicznych jako silnie dodatni. A miano robiłaś?
Miałam tylko robione ana, ana 2 i ana 3. To miano to dodatkowo się robi ? Jak to się nazywa ?
Super wiadomośća który to tydzień? Kurcze już płeć widać? FajowoDziewczyny, ja juz po prenatalnych. Wszystko w porządku, zdrowy chłopiec będzie Zobacz załącznik 1050720Zobacz załącznik 1050721
Śliwka12345
Tak dobrze pamiętasz właśnie czekam pod gabinetemChwilę w krzakach siedziala
@Murawa ja jeszcze z tych starszych czasów Ci pamiętam
@Śliwka12345 czy dobrze pamiętam że dzisiaj masz usg? Bo przeżywam jak swoje twoje wizyty
Elizabeth68
12t2d był. No ja też w szoku, ale lekarz sugerował nastawienie sie na chłopaka.Super wiadomośća który to tydzień? Kurcze już płeć widać? Fajowo
G
gość_AL19
Gość
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤
! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Shake it up baby, twist and shout
Dziewczyny ruszają zapisy do dr.Pasnik
Będzie sie działo
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz
"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz
Trzymamy Kciuki za wszystkiego Dziewczyny :*
2019-11-30 sandra777.12 transfer ❤❤❤
2019-11-30 Breath_less transfer ❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-06 OlaMaKota1234 prenatalne❤❤❤
2019-12-11 nadzieja xxx USG❤❤❤
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-10 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu
❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤
! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Shake it up baby, twist and shout
Dziewczyny ruszają zapisy do dr.Pasnik
Będzie sie działo
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz
"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz
Trzymamy Kciuki za wszystkiego Dziewczyny :*
2019-11-30 sandra777.12 transfer ❤❤❤
2019-11-30 Breath_less transfer ❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-06 OlaMaKota1234 prenatalne❤❤❤
2019-12-11 nadzieja xxx USG❤❤❤
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-10 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu
Pójdźka
Przy ana i ana2 powinno być podane rozcienczenie w jakim widoczne są jeszcze przeciwciala oraz rodzaj święcenia. Rodzaje święcenia odpowiadają za odpowiednie rodzaje antygenow. I jak to wychodzi dodatnie to właśnie robi się ana3 żeby je oznaczyć, bo każdy rodzaj może świadczyć o innej chorobie lub ja wykluczyć. Norma jest chyba do 1:80.Im ta druga cyfra większą tym miano wyższe.Miałam tylko robione ana, ana 2 i ana 3. To miano to dodatkowo się robi ? Jak to się nazywa ?
reklama
Aneczka85_01
Przy ana i ana2 powinno być podane rozcienczenie w jakim widoczne są jeszcze przeciwciala oraz rodzaj święcenia. Rodzaje święcenia odpowiadają za odpowiednie rodzaje antygenow. I jak to wychodzi dodatnie to właśnie robi się ana3 żeby je oznaczyć, bo każdy rodzaj może świadczyć o innej chorobie lub ja wykluczyć. Norma jest chyba do 1:80.Im ta druga cyfra większą tym miano wyższe.
To u mnie na ana2 jest napisane świecenie ziarnisty w mianie 1:160 słabo dodatni
Podziel się: