reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Akurat Twój Nick kojarzy mi się z futerkiem więc jak najbardziej Ci się należy Kochana 😁😁😁❤❤❤
A ja w te wyprzedaże to wcale nie wierzę... jak mi znajomy opowiadał jak oni to robią to wcale nie latam po sklepach w te ich czarne piątki 😂😂😂
Ja też nie wierzę, jeśli chcę coś kupić na Black Friday to obserwuję tę rzecz jakiś czas i później widzę czy jest faktycznie przeceniona czy w ciula walą dziadygi niedobre ;) . No i moje futerko nic a nic nie potaniało😡

reklama
Ja też nie wierzę, jeśli chcę coś kupić na Black Friday to obserwuję tę rzecz jakiś czas i później widzę czy jest faktycznie przeceniona czy w ciula walą dziadygi niedobre ;) . No i moje futerko nic a nic nie potaniało😡
A to łobuzy jedne 😂😂😂
Zima idzie więc powinni z ceny zejść żeby Ci grzbiet nie zmarzł i abyś miała co zarzucić na siebie 😁😁😁

A weż!!! bo aż mi głupio jest🤦‍♀️. Też o Was myślę nieustannie-wiesz przeca.
Kuwa no. Dobra.Namówiłaś mnie-ale tylko raz? :D :D :D

Serio.Poprawię się. Love.💞💞💞

ps. BRAWA dla Maksia 😍😍😍
No nie wierzę, KTO sobie o nas przypomniał!!!!!!! Murawcia gdzieś ty kobieto się tak zagalopowałaś jak cię nie było????ładnie to tak, hę. Kiedy do krk wpadniesz?

Ja robiłam badanie ana ze 3 razy, dwa razy w szpitalu mi robili. Te rodzaje ana, które miałam graniczne nie były brane w ogole pod uwagę przy ocenie. Lekarz mówił że za niskie miano, ale każdy lekarz trochę inaczej je interpretowal.Ja miałam bardzo wysokie miano i część antygenow wyszła granicznie jak u ciebie i mi lekarz kazał powtórzyć po 3 miesiącach. Po tym czasie ujawnił się jeden z tych granicznych jako silnie dodatni. A miano robiłaś?

Miałam tylko robione ana, ana 2 i ana 3. To miano to dodatkowo się robi ? Jak to się nazywa ?

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)

Dziewczyny ruszają zapisy do dr.Pasnik

Będzie sie działo
💕💕💕💕💕
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

Trzymamy Kciuki za wszystkiego Dziewczyny :*

2019-11-30 sandra777.12 transfer ❤❤❤
2019-11-30 Breath_less transfer ❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-06 OlaMaKota1234 prenatalne❤❤❤
2019-12-11 nadzieja xxx USG❤❤❤
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-10 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu

Miałam tylko robione ana, ana 2 i ana 3. To miano to dodatkowo się robi ? Jak to się nazywa ?
Przy ana i ana2 powinno być podane rozcienczenie w jakim widoczne są jeszcze przeciwciala oraz rodzaj święcenia. Rodzaje święcenia odpowiadają za odpowiednie rodzaje antygenow. I jak to wychodzi dodatnie to właśnie robi się ana3 żeby je oznaczyć, bo każdy rodzaj może świadczyć o innej chorobie lub ja wykluczyć. Norma jest chyba do 1:80.Im ta druga cyfra większą tym miano wyższe.

reklama
Przy ana i ana2 powinno być podane rozcienczenie w jakim widoczne są jeszcze przeciwciala oraz rodzaj święcenia. Rodzaje święcenia odpowiadają za odpowiednie rodzaje antygenow. I jak to wychodzi dodatnie to właśnie robi się ana3 żeby je oznaczyć, bo każdy rodzaj może świadczyć o innej chorobie lub ja wykluczyć. Norma jest chyba do 1:80.Im ta druga cyfra większą tym miano wyższe.

To u mnie na ana2 jest napisane świecenie ziarnisty w mianie 1:160 słabo dodatni

Do góry