reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A ja ogarnęłam ostatnio, że normalnie z klawiatury telefonu wchodzą. Nie trzeba używać tych forumkwych. Po którymś updacie forum to się zmieniłoA niżej masz peapole i tak ciiiisznieszz co dusza pragnie
Aneczka85_01
Dziewczyny które były u Pasnika bądź innego specjalisty i się troszkę znają na ana . Zerknijcie na wyniki czy mam się czym martwić ? Wizytę u lekarza który podobno się zna na takich sprawach mam 10.12. W klinice średnio podchodzą do immunologi a już bym chciała wiedzieć czy może moje niepowodzenia nie wynikają z tego co na wyniku wyszło . Ana dodatnie a reszta taka
Pójdźka
Mi Siostra, która ma cukrzycę ciążowa właśnie mówiła że gotowana marchewka i buraczki maja wysoki indeks glikemiczny i nie może ich jeść. Za to surowe maja niski i te może,wiec może sprawdźcie to jeszcze.Nie słyszałam żeby były jakieś przeciwskazania odnośnie buraczków. Kwestia nie dosładzania może, bo niektórzy to robią. Jedyny negatyw jaki o nich słyszałam to że mają szczawiany i żeby uzupełniać wapń ale to chyba mało istotne.
Czarna1985
Gratulacje ❤❤❤Dziewczyny, ja juz po prenatalnych. Wszystko w porządku, zdrowy chłopiec będzie Zobacz załącznik 1050720Zobacz załącznik 1050721
bazylia128
Kochana wracajac do twojej choroby. Pamietaj nikt z nas nie bedzie cie tutaj osadzal. Wszystkie sie bardzo wzruszyłyśmy po Twoim zwierzeniu. Ja uwazam, ze to cudowne, ze po takich przejsciach staracie se razem z Pawlem o sowje dziecko Jestesmy tu po to, zeby sobie pomagac i jesli tylko poczujesz ze potrzebujesz naszej pomocy to WOŁAJ napewno ze wszystkich sil bedziemy straly ci sie jakos pomoćNie słyszałam żeby były jakieś przeciwskazania odnośnie buraczków. Kwestia nie dosładzania może, bo niektórzy to robią. Jedyny negatyw jaki o nich słyszałam to że mają szczawiany i żeby uzupełniać wapń ale to chyba mało istotne.
A co do szczawianów to chyba szkodza na nerki? Ja odrzucilam buraczki bo maja chyba wysoki indeks?
Widzę, że też nie masz lekkiego życia Podziwiam Cie, że tak walczysz o swoje szczęście, bo masz o wiele trudniej niż np jaMam paskudne doły i rzadkie ale długawe górki. W manii nie potrafisz racjonalnie ocenić tego co robisz, nie liczysz się z konsekwencjami i zdaniem/uczuciami innych. Wszystkiego chcesz więcej i mocniej jak narkoman. Stąd wzięła się młoda, czyli to fakt że zmiana faceta pomaga, szczególnie jak udaje się po 10latach. Powiedziałam o tym Pawłowi tydzień po teście. Ustaliliśmy że dalej będziemy razem bo jednak chcemy ale atmosfera na etapie ciąża i po porodzie była delikatnie mówiąc słaba, teraz jest dużo lepiej ale i tak zaczęliśmy chodzić na terapię par, bo jest problem z powiedzeniem kiedyś o jej biologicznym ojcu. Więc tak to bywa. Teraz biorę lit-stabilizuje w obie strony. Jak zajdę w ciążę to muszę go odstawić, zacząć brać znowu po porodzie i siłą rzeczy nie karmić piersią.
bazylia128
Osz kurła, kto to się pojawił wreszcie Brakuje nam tutaj takiej kochanej wariatki ja TyElllouuuuuuu Laski!!! Boszzzz.. jak dawno mnie nie było tuuuu. No tyle nowych twarzy,że jak dinozaur się czujęWszystkich pięknie witam i kłaniam się w pas
@Netiaskitchen skarbie Ty mój co tam u CIEBIE???? Kochana często o Tobie myślę<3
@AleAle27 ,kurza melodia ,jak Ty pięknie ten kalendarz rozchulałaś!!! no MEEEGA <3
@Skarbulenka co u Ciebie?
@Szczescie1986 ,czy Ty tu jeszcze zaglądasz?
@Margit2018 Co słychać?????Stęskniona jestem Twoich trafnych ripost
Nie ma opcji bym wszystko nadrobiła pisać mnie tu szybko wszystko! jak na spowiedzi
Ja z okolic Szcz-na.Chętnie Cię przytulę jakby co
Chyba nie przemyślałaś swojej oferty, bo ja jestem jak rzep
reklama
Sterlicja
Chwilę w krzakach siedziala@Murawa to wczoraj wpadła do nas jak huragan Co ja sie usmialam dzieki tobie hehehehe Gdzie ty sie uchowałaś ?
@Murawa ja jeszcze z tych starszych czasów Ci pamiętam
@Śliwka12345 czy dobrze pamiętam że dzisiaj masz usg? Bo przeżywam jak swoje twoje wizyty
Podziel się: