reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pamiętaj, ze liczy się jakość a nie ilość :) Wiec trzeba wierzyc, ze choć bedzie mniej to lepszej jakości i więcej się ładnie zapłodni.
Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i wierze, ze tak bedzie❤️❤️
O ktorej masz zabieg?

Ja powoli wracam do żywych i nawet wczoraj udało się przetrwać dzień bez drzemki:) A to nie lada wyczyn. Na szczescie nudności i wymioty w miarę mnie omijają i oby tak zostało.
12.11 mam prenatalne i już troszke zaczynam się obawiać. Ale wierze mocno, ze bedzie Ok.
Dziś wybieram się za spodniami ciążowym, bo jakoś w normalnych już złe mi się siedzi:)

Ale i tak czasami nie wierze w to, ze mam w brzuchu małego człowieczka:)
Ja prenatalne mam dzień po tobie.Tez mi się źle chodzi w spodniach i pora odkopac ciążowki.Z racji że to druga ciąża już widzę zaokraglajacy się brzuch

reklama
Jak długo od pierwszej wizyty/konsultacji czekaliście na rozpoczęcie procedury? Strasznie się denerwuje, za tydzień konsultacja i sto myśli w głowie a odpowiedzi praktycznie żadnych.
Są jakieś mamusie które maja już dzieci a nie mogą zajść w ciąże?
ja mam synka prawie 10 miesięcy i od sierpnia staramy się o drugie. Jak na razie 2 nieudane transfery za nami.

Ja prenatalne mam dzień po tobie.Tez mi się źle chodzi w spodniach i pora odkopac ciążowki.Z racji że to druga ciąża już widzę zaokraglajacy się brzuch
Właśnie tak mi się wydawało, ze my w podobnym wieku ciążowym jestesmy :cool2:
Moja pierwsza ciąża, ale ja pomimo ze szczupła jestem to brzuszek nigdy płaski nie był i teraz to co przytyłam, chyba wszystko idzie mi właśnie najpierw w ten rejon:-) :)

@Forget-me-not... jak tam sytuacja? Bo cały czas myśle o Tobie i trzymam kciuki:)

Właśnie tak mi się wydawało, ze my w podobnym wieku ciążowym jestesmy :cool2:
Moja pierwsza ciąża, ale ja pomimo ze szczupła jestem to brzuszek nigdy płaski nie był i teraz to co przytyłam, chyba wszystko idzie mi właśnie najpierw w ten rejon:-) :)

@Forget-me-not... jak tam sytuacja? Bo cały czas myśle o Tobie i trzymam kciuki:)

Kolezanka po punkcji zapewne buja w obłoczkach po narkozie:))))

reklama
W nocy latam do łazienki na siku dosłownie z 5 lub 6 razy... :-) :) A apetyt mam cały czas i głównie na słodkie i od jakiegoś miesiąca zgaga mi strasznie dokucza...
To ja na siku raz ide o 4 raz o 7 Najgorzej przed badaniem moczu jak pobierasz probke?Bo iles tam czasu trzeba odczekac a Ja na poczatki slodkiego nie cierpialam teraz jem A zgaga naprawdę dokucza mi tez vale ogranicz slodkie..ja pomidory odrzucilam nie dam rady , zjadaj troszke migdalow i w pozycji pionowej najlepiej po jedzeniuvnie lezec

Do góry