reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jajowody przy in vitro nie sa potrzebne :) Skoro u ciebie wszystko ok to teraz pewnie tylko formalnosc sprawdzenia bety :) Trzymam kciuki. Koniecznie sie pochwal :)
Wiem ze nie są potrzebne ale lekarz chciał sprawdzić i dla mnie to cenna informacja na przyszłość. Chciałabym żeby to była formalność ale mam z tylu głowy poronienie w 8 tygodniu rok temu... tak napędem głębiej u mnie nie szukali. Kariotyp i genetyka ok ale immunologia przedemancypacyjna jeśli się nie uda ☺️

To może nie bierz tej opieki po transferze. W sumie po co jest potrzeba? Progesteronu bierzemy końskie dawki, beta jak ma rosnąć to będzie rosła. Jak progesteronu mało można coś samemu dorzucić:)
Przy drugim transferze nie wzięłam, ale trochę strachu się przez to najadlam bo w pierwszej weryfikacji 4dpt gwałtownie spadł mi estradiol i nie wiedziałam o ile zwiększyc estrofem.

Kompletnie nic nie czuję, wszystko jest inaczej za każdym transferem. Raz jestem pełna nadzieji a zaraz potem widzę swój brzuch w siniakach i sobie myślę, że bym to wszystko jeb...a i dała sobie spokój. Potem się uspokajam i mówię sobie, że i tak się nie poddam. i takie jazdy mam od paru dni już :oops: . Czas do psychiatry sie udać chyba:D
Minie, takie huśtawki to nic dziwnego jak tak obstawione lekami jesteśmy, plus ta niepewność i caly wachlarz innych emocji...Trzymam kciuki za betę!!!

reklama
AleAle27 proszę wykreśl mnie z kalendarza,poroniłam dziecko.Może jeszcze kiedyś podejmę jeszcze raz do in vitro...
Trzymaj się cieplutko!!! Jak się zdecydujesz podchodzić za jakis czas, to wiesz, gdzie nas znaleźć. Wszystkiego dobrego Wam życzę!!! Zobaczysz, w końcu kiedyś będzie dobrze... Zaslugujecie na to!!! Może nie dzis i nie jutro, ale i dla Was zaświeci slońce!!! Jakbyś czegoś potrzebowala pisz śmiało.

Do góry