Ja prenatalne mam dzień po tobie.Tez mi się źle chodzi w spodniach i pora odkopac ciążowki.Z racji że to druga ciąża już widzę zaokraglajacy się brzuchPamiętaj, ze liczy się jakość a nie ilość Wiec trzeba wierzyc, ze choć bedzie mniej to lepszej jakości i więcej się ładnie zapłodni.
Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i wierze, ze tak bedzie
O ktorej masz zabieg?
Ja powoli wracam do żywych i nawet wczoraj udało się przetrwać dzień bez drzemki A to nie lada wyczyn. Na szczescie nudności i wymioty w miarę mnie omijają i oby tak zostało.
12.11 mam prenatalne i już troszke zaczynam się obawiać. Ale wierze mocno, ze bedzie Ok.
Dziś wybieram się za spodniami ciążowym, bo jakoś w normalnych już złe mi się siedzi
Ale i tak czasami nie wierze w to, ze mam w brzuchu małego człowieczka
reklama
Nie jest za wysoka spokojnie ja w 10 dpt miałam 640Jeden zarodeczek był ☺☺
W czwartek jade jeszcze raz, sprawdzę czy jest przyrost
Netiaskitchen
Fanka BB :)
ja mam synka prawie 10 miesięcy i od sierpnia staramy się o drugie. Jak na razie 2 nieudane transfery za nami.Jak długo od pierwszej wizyty/konsultacji czekaliście na rozpoczęcie procedury? Strasznie się denerwuje, za tydzień konsultacja i sto myśli w głowie a odpowiedzi praktycznie żadnych.
Są jakieś mamusie które maja już dzieci a nie mogą zajść w ciąże?
anielka0612
Właśnie tak mi się wydawało, ze my w podobnym wieku ciążowym jestesmyJa prenatalne mam dzień po tobie.Tez mi się źle chodzi w spodniach i pora odkopac ciążowki.Z racji że to druga ciąża już widzę zaokraglajacy się brzuch
Moja pierwsza ciąża, ale ja pomimo ze szczupła jestem to brzuszek nigdy płaski nie był i teraz to co przytyłam, chyba wszystko idzie mi właśnie najpierw w ten rejon
@Forget-me-not... jak tam sytuacja? Bo cały czas myśle o Tobie i trzymam kciuki
U mnie z 4 transferami wyszlo cos grubo ponad 20 tys. Nie doliczam dojazdow i wizyt.
Aaa to u mnie ta dycha to do 1 trasnferu. Kolejne dwa to bedzie pewnie kolo drugiej wliczajac dodawane specyfiki...:/
Pamiętam Cię jeszcze z czasów jak betę robiłaś, a tu już poród za pasem
To prawda... czas zapierrrr
Netiaskitchen
Ja już nie liczę. Liczyłam do momentu gdy się wreszcie udało, wtedy na liczniku bylo ok 22 tys.Teraz już nie doliczam kolejnych kosztów, żeby się nie załamywaćU mnie z 4 transferami wyszlo cos grubo ponad 20 tys. Nie doliczam dojazdow i wizyt.
Ja już nie liczę. Liczyłam do momentu gdy się wreszcie udało, wtedy na liczniku bylo ok 22 tys.Teraz już nie doliczam kolejnych kosztów, żeby się nie załamywać
Pewnie - jak sie uda to cudownie! Warte kazdych pieniedzy! [emoji173]️
Właśnie tak mi się wydawało, ze my w podobnym wieku ciążowym jestesmy
Moja pierwsza ciąża, ale ja pomimo ze szczupła jestem to brzuszek nigdy płaski nie był i teraz to co przytyłam, chyba wszystko idzie mi właśnie najpierw w ten rejon
@Forget-me-not... jak tam sytuacja? Bo cały czas myśle o Tobie i trzymam kciuki
Kolezanka po punkcji zapewne buja w obłoczkach po narkozie)))
reklama
To ja na siku raz ide o 4 raz o 7 Najgorzej przed badaniem moczu jak pobierasz probke?Bo iles tam czasu trzeba odczekac a Ja na poczatki slodkiego nie cierpialam teraz jem A zgaga naprawdę dokucza mi tez vale ogranicz slodkie..ja pomidory odrzucilam nie dam rady , zjadaj troszke migdalow i w pozycji pionowej najlepiej po jedzeniuvnie lezecW nocy latam do łazienki na siku dosłownie z 5 lub 6 razy... A apetyt mam cały czas i głównie na słodkie i od jakiegoś miesiąca zgaga mi strasznie dokucza...
Podziel się: