Witamitawegaminka
Fanka BB :)
I jak tu przybierac na wadze.Niestety ja do 5 miesiąca wymioty dzień w dzień juz 6 i czasami się zdarzy:/ Imbir nic nie pomagał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak tu przybierac na wadze.Niestety ja do 5 miesiąca wymioty dzień w dzień juz 6 i czasami się zdarzy:/ Imbir nic nie pomagał
To zes mnie pocieszylaNiestety ja do 5 miesiąca wymioty dzień w dzień juz 6 i czasami się zdarzy:/ Imbir nic nie pomagał
@annemarie kochana jak tam dzieciaczki pozdrawiam wraz z tulisiamiDziewczyny , pani PM23 jest juz zablokowana? Nie dajcie sie prowokowac , od czasu do czasu pojawiaja sie tu oszolomy cieszace sie tym ze sie wkurzacie. Szkoda nerwow, powodzenia i buziaki dla wszystkich.
27 dc sztuczny cykl transfer udanyDziewczyny najpóźniej w którym dniu cyklu mialyscie transfer?
Zapładniałam 9 wyszły dwie blastocysty. Obawiam się że dwa to mało. ustalono 6 bo tak wynika ze statystyk. Właśnie tyle średnio trzeba jajeczek zapłodnić aby uzyskać ciążę. Jeśli finanse nie grają roli to zamrazaj same jajeczka i zapladniaj po dwa. Jednak to sporo kosztuje.Cześć dziewczyny, od kilku lat byłam staraczką po iui i na tamtym wątku bywałam. Teraz jestem już in vitro. Mianowicie w jego trakcie. Czy próbował ktoś z was zapładniać tylko dwie komórki? Czy zawsze 6? Jakie są u was statystyki z ilością? Bije się z myślami co robić? Wolała bym nie zamrażać zarodków. Ale boję się, że z 2 nie wyjdzie nic. Czy jest ktoś kto zapładniał dwa i wyszły dwa lub jeden i się udało?
A jaka to Klinika?U mnie w klinice panuje takie przekonanie ale opinie są naprawdę różne.
pewnie tak właśnie jestU nas może inna sytuacja bo ja w ciąże zachodziłam ale niepowodzenie typu pozamaciczna , biochemiczna , puste jajo. Stad może decyzja embriolog ze u nas tego badania nie trzeba
Kochana ja mam do prolutexCzy ma ktoś na sprzedaż prolutex i lutinus?
Wcale nie powiedziane,że będziesz miała 6 zarodków.Ja jestem przykładem, że niestety może być tak, że nawet nie starczy aby zamrozić. Także, takie rozmyślanie zostaw na później. Ja miałam zapłodnione 3, z czego dwa się tylko uchowały i od razu mi dwa podali. Nic z tego nie wyszło. Teraz musze czekać 3miesiące aby organizm się zregenerował i musze podchodzić do wszystkiego od początku. Wiele bym dała, aby teraz mieć choć jednego mrożaczka i spróbować, bo może a nóż widelec się uda. Wg.mnie ogromne ryzyko stawiać tylko na dwa.Cześć dziewczyny, od kilku lat byłam staraczką po iui i na tamtym wątku bywałam. Teraz jestem już in vitro. Mianowicie w jego trakcie. Czy próbował ktoś z was zapładniać tylko dwie komórki? Czy zawsze 6? Jakie są u was statystyki z ilością? Bije się z myślami co robić? Wolała bym nie zamrażać zarodków. Ale boję się, że z 2 nie wyjdzie nic. Czy jest ktoś kto zapładniał dwa i wyszły dwa lub jeden i się udało?