reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A bedziesz miala podana blastocyste czy 3 dniowy zrodek? Ja tez mialam badany progesteron na 5 dni przed podaniem blastocysty. To tak musialam miec na poziomie 0,1 i tak bylo. Specjalnie przez estrofem wprowadzaja w sztuczna menopauze.
Blastocysty, udało nam się uzyskać idealnej jakości wiec jesteśmy pełni nadziei. Mój progesteron w dniu punkcji wynosił 4,55

Blastocysty, udało nam się uzyskać idealnej jakości wiec jesteśmy pełni nadziei. Mój progesteron w dniu punkcji wynosił 4,55
tak to fakt ze mogl byc za wysoki. Ja tez mialam 4 blastki idealnej jakosci i niestety musze zaczynac wszystko od nowa. Zycze ci zeby u ciebie to wszystko przeszlo szybko i bezbolesnie :)

reklama
Ani mi nie mów... Całe życie człowiek wszystko je aż tu potem takie jajco i weź się tu przedstaw... A jak mi jeszcze wyjdzie laktoza to nie wiem jak to ogarnę. Przecież mleko jest wszędzie...
No wlasnie ja juz tu chyba wczesniej pisalam. Najtrudniej jest mi zrezygnowac z nabialu. Kawa blez mleka fuj. Serki biale, zółte mniiaam. Jogurty, maslanki.Zupka bez zabielenia nawet jogurtem tez fuj... ani ciastaka ani loda, nic kompletnie :( Ja sobie nadrabiam jajkami, ale tez bym je najchetniej zjadla z majonezem :)

Do góry