Aduś16
Fanka BB :)
A który dpt?U mnie beta 400
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który dpt?U mnie beta 400
Przykro mi... ostatnio przeżyłam to samo, ale u mnie beta spadla na łeb na szyję, więc nie miałam wątpliwości. Ja jednak potrzymam jeszcze kciuki do środy za twojego kropeczka, może jakiś cud się zdaży... Trzymaj się cieplutko!Nie przejmuj sie ... bylo 170 ale 3 dni temu.Lek nie kaze odstawic lekow i czekac do srody. Ale mowi ze to raczej formalnosc ;/ ohhhhh ... troche sie boje. Nazwyczajniej sie boje.
18 dptA który dpt?
nie 17 ale czy to cos zmienia18 dpt
KochanaPrzykro mi... ostatnio przeżyłam to samo, ale u mnie beta spadla na łeb na szyję, więc nie miałam wątpliwości. Ja jednak potrzymam jeszcze kciuki do środy za twojego kropeczka, może jakiś cud się zdaży... Trzymaj się cieplutko!
Ja nie odpuszczam kp. Zresztą zobaczymy bo cykl musi wrócić. Ja wiekowa już jestem i wracam bo został jeden zarodek. Nie chcę zostawiać moje potencjalne dziecko zamrożone. Całe szczęście córeczka póki co jest bardzo grzeczna
Nie mam doświadczenia,ale z wywiadu,który przeprowadziłam w internatach wyszło,ze novum jest bardzo skuteczne.Witam
My z mężem mamy staramy się o in vitro,dlatego bo jesteśmy obciążeni większym ryzykiem przeniesienia na dziecko wady genetycznej,jedno z nas jest nosicielem ;/
I tu mam pytanie jaka klinikę polecacie w Warszawie do in vitro,chcemy opcje z przebadaniem zarodków?
Pozdrawiam .
Ja bylam u niej na jednej czy dwoch wizytach jak mojego lekarza nie bylo.Ktoś się leczył u doktor anna piekarz Adamczyk? Z gymcentrum??jakieś opinie o niej