reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też wracam za rok. Do pracy wrócę na chwilę, wykorzystam zaległy urlop i lipiec/sierpień transfer. Jeśli się powiedzie to nie wracam do pracy a córeczka nie pójdzie do żłobka.

My przygotowania zaczniemy wcześniej, bo nas jeszcze czeka wizyta u immunologa. Chciałabym mieć transfer w kwietniu/maju. Tak mi na razie wychodzi, że do pracy powinnam wrócić na początku czerwca, więc już wtedy chciałabym wiedzieć czy transfer się udał, jak nie to 3 miesiące przerwy i kolejna stymulacja, bo mamy tylko jeden zarodek.
Już mnie serce boli, że będę musiała skończyć kp przy tych wszystkich lekach immunosupresyjnych :(

reklama
My przygotowania zaczniemy wcześniej, bo nas jeszcze czeka wizyta u immunologa. Chciałabym mieć transfer w kwietniu/maju. Tak mi na razie wychodzi, że do pracy powinnam wrócić na początku czerwca, więc już wtedy chciałabym wiedzieć czy transfer się udał, jak nie to 3 miesiące przerwy i kolejna stymulacja, bo mamy tylko jeden zarodek.
Już mnie serce boli, że będę musiała skończyć kp przy tych wszystkich lekach immunosupresyjnych :(
Ja nie odpuszczam kp. Zresztą zobaczymy bo cykl musi wrócić. Ja wiekowa już jestem i wracam bo został jeden zarodek. Nie chcę zostawiać moje potencjalne dziecko zamrożone. Całe szczęście córeczka póki co jest bardzo grzeczna:)

reklama
Do góry