Byłam u niej na jednej wizycie podczas stymulacji, tej przed punkcją, nie mam zarzutów, miła, pomocna, rozgadana (w porównaniu do innych), ale więcej nie powiem po jednej wizycie. Wydaje się być okKtoś się leczył u doktor anna piekarz Adamczyk? Z gymcentrum??jakieś opinie o niej
reklama
Śliwka12345
Fanka BB :)
A co dostałaś za leki immunosupresyjne?Chce w przyszłym roku idealnie byłoby nie wracać do pracy z macierzyńskiego tylko przedłużyć a ty?
Byłam u wujka Jarka, miałam immunosupresje. Ja mam wielkie zaufanie do wujka i jego zaleceń, to był pierwszy lekarz, który badając moja niepłodność dał mi nadzieję, że wie jak to wyleczyć...
Tak jak @Murawa pisala już, mądrzejsze dziewczyny na forum poleciły mi udać się do Łodzi do wujka Jarka na wizytę. Wujek Jarek zlecił badania, zlecił immunosupresje i kolejny transfer był udany
Jutro ci prześlę instrukcje, bo mi zaraz telefon padnie a moja gwiazdeczka śpi i trzyma mnie za cycka, więc nie dam rady pójść po ładowarkę
Śliwka12345
Nie kumam. Przecież niby przyrost musi być minimum 66% co 2 dni a u ciebie tak jest więc o co chodzi? Ktory masz dpt?Nie przejmuj sie ... bylo 170 ale 3 dni temu.Lek nie kaze odstawic lekow i czekac do srody. Ale mowi ze to raczej formalnosc ;/ ohhhhh ... troche sie boje. Nazwyczajniej sie boje.
Ruda08
Dziewczyny pomyliłam leki ;((( pierwszy raz, Noo mam z głową :/ zamiast wsiąść prolutex wzięłam estrofem i duphaston ;/
(Estrofem, duphaston biore o 23 a prolutex o 20)
Czy mam teraz sobie zamienić ? Czy od razu strzelić prolutex ?
Jutro robię test .. powiem Wam, że mam taki 1% nadziei. No ale mówią, że nadzieja umiera ostatnia..
Jutro robię test .. powiem Wam, że mam taki 1% nadziei. No ale mówią, że nadzieja umiera ostatnia..
ilmenau
A co dostałaś za leki immunosupresyjne?
Equoral, aziathiopirine, encorton i ranigast w cyklu przed crio oraz encorton i heparyne w cyklu crio. A ty jakie dostałaś zalecenia?
Śliwka12345
W cyklu przed equrol ranigast i encorton. W cyklu po transferze to encorton i accofil. Jak tobie pomogło to ja też muszę wierzyć a z jakiej klasy zarodka masz corcie?Equoral, aziathiopirine, encorton i ranigast w cyklu przed crio oraz encorton i heparyne w cyklu crio. A ty jakie dostałaś zalecenia?
Nic sie nie przejmuj. Takie roznice o godzinke czy dwie to zadne roznice. Wez np prolutex o 22 i po sprawie.Dziewczyny pomyliłam leki ;((( pierwszy raz, Noo mam z głową :/ zamiast wsiąść prolutex wzięłam estrofem i duphaston ;/
Ja sie nieraz rozjezdzalam o 5h...
Ruda08
Okkk, ulżyło miNic sie nie przejmuj. Takie roznice o godzinke czy dwie to zadne roznice. Wez np prolutex o 22 i po sprawie.
Ja sie nieraz rozjezdzalam o 5h...
Dziękuje
reklama
Powiem Ci, ze nie wiem czy to normalne, ale mnie dwa dni przed transferem tez tak bolal brzuch jakby okresowo.Kobiety pojutrze transfer progesteron biorę od piątku czy już jestem raczej po owulacji a brzuch cmi nieprzyjemnie czy to mozliwe ze od lekow ?huz nie pamietam jak to bylo poprzednim razem
Podziel się: