reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chce w przyszłym roku :) idealnie byłoby nie wracać do pracy z macierzyńskiego tylko przedłużyć ;) a ty?

Byłam u wujka Jarka, miałam immunosupresje. Ja mam wielkie zaufanie do wujka i jego zaleceń, to był pierwszy lekarz, który badając moja niepłodność dał mi nadzieję, że wie jak to wyleczyć...

Tak jak @Murawa pisala już, mądrzejsze dziewczyny na forum poleciły mi udać się do Łodzi do wujka Jarka na wizytę. Wujek Jarek zlecił badania, zlecił immunosupresje i kolejny transfer był udany :)

Jutro ci prześlę instrukcje, bo mi zaraz telefon padnie a moja gwiazdeczka śpi i trzyma mnie za cycka, więc nie dam rady pójść po ładowarkę :-D:-D:-D
A co dostałaś za leki immunosupresyjne?

Dziewczyny pomyliłam leki ;((( pierwszy raz, Noo mam z głową :/ zamiast wsiąść prolutex wzięłam estrofem i duphaston ;/
(Estrofem, duphaston biore o 23 a prolutex o 20)
Czy mam teraz sobie zamienić ? Czy od razu strzelić prolutex ?
Jutro robię test .. powiem Wam, że mam taki 1% nadziei. No ale mówią, że nadzieja umiera ostatnia..

Dziewczyny pomyliłam leki ;((( pierwszy raz, Noo mam z głową :/ zamiast wsiąść prolutex wzięłam estrofem i duphaston ;/
(Estrofem, duphaston biore o 23 a prolutex o 20)
Czy mam teraz sobie zamienić ? Czy od razu strzelić prolutex ?
Jutro robię test .. powiem Wam, że mam taki 1% nadziei. No ale mówią, że nadzieja umiera ostatnia..
Nic sie nie przejmuj. Takie roznice o godzinke czy dwie to zadne roznice. Wez np prolutex o 22 i po sprawie.
Ja sie nieraz rozjezdzalam o 5h...

Kobiety pojutrze transfer progesteron biorę od piątku czy już jestem raczej po owulacji a brzuch cmi nieprzyjemnie czy to mozliwe ze od lekow ?huz nie pamietam jak to bylo poprzednim razem

reklama
Kobiety pojutrze transfer progesteron biorę od piątku czy już jestem raczej po owulacji a brzuch cmi nieprzyjemnie czy to mozliwe ze od lekow ?huz nie pamietam jak to bylo poprzednim razem
Powiem Ci, ze nie wiem czy to normalne, ale mnie dwa dni przed transferem tez tak bolal brzuch jakby okresowo.

Do góry