reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Forget-me-not... , @ilmenau @Akatombo @dżoasia @Kurcia @Dzoannna @Cytrynka122 @Murawa @motylek24 @Biedroneczka83 @Vinszka @Pójdźka @Dgd @Justin87 i pozostałe Wojowniczki z tego forum Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i po pół roku walki o odpowiednią grubość endometrium postanowiłam zaryzykować. Dzisiaj 19dc i endometrium nie powala grubością bo ma 7 mm ale zdecydowałam się na crio transfer w piątek ✊✊✊mam nadzieję, że jeszcze ciut podrośnie i będzie gotowe na przyjęcie mrozaczka. Mamy trzy dobre zarodki i to będzie nasz trzeci transfer . Proszę trzymajcie za mnie kciuki mocno ✊✊✊✊

Do piateczku na pewno jeszcze podrośnie! Trzymam moooooooooocne✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ :)

reklama
Duphaston nie wychodzi we krwi wiec ten progesteron 15 masz od luteiny i nie musisz sie stresować ja tez mam 15 i tez jestem w 7tc i w dniu transferu miałam 23 i dr powiedział ze każda liczba 2cyfrowa jest ok plus jeszcze bierzesz duphaston wiec on tez cie zabespiecza. Martwią mnie tylko twoje plamienia bo one przeważnie świadczą o spadku progesteronu ale u ciebie nie ma jeszcze tragedi, moze te plamienia sa od czegos innego. Naprawde sie tym nie zamartwiaj, porozmawiaj z lekarzem moze przepisze ci zastrzyki jesli stwierdzi ze te plamienia sa od niskiego progesteronu ale watpie bo ja przy 15 nie plamilam a byłam bez duphastonu, tez sie tego wystraszyłam wiec zaczelam brac 2x1 tak na wszelki wypadek zeby sie nie stresować.
Mam krwiaka pozakosmowkowego,to pewnie od niego.Pocieszylas mnie trochę ,że u ciebie podobnie z progesteronu,jutro się dowiem więcej.

Ostatnia edycja:
@Forget-me-not... , @ilmenau @Akatombo @dżoasia @Kurcia @Dzoannna @Cytrynka122 @Murawa @motylek24 @Biedroneczka83 @Vinszka @Pójdźka @Dgd @Justin87 i pozostałe Wojowniczki z tego forum Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i po pół roku walki o odpowiednią grubość endometrium postanowiłam zaryzykować. Dzisiaj 19dc i endometrium nie powala grubością bo ma 7 mm ale zdecydowałam się na crio transfer w piątek ✊✊✊mam nadzieję, że jeszcze ciut podrośnie i będzie gotowe na przyjęcie mrozaczka. Mamy trzy dobre zarodki i to będzie nasz trzeci transfer . Proszę trzymajcie za mnie kciuki mocno ✊✊✊✊
Będę trzymała kciuki:) POWODZENIA

@nadziejamooja Trzymamy kciuki ✊✊ Dopisze Cię do kalendarza na piątek :)

7mm to minimum a na pewno do piątku dobije do 8.5-9mm więc będzie idealnie :)
Mocne ✊✊✊ już od dzisiaj!!!

Dziś po 10 dniu od transferu sprawdzałam betę i niestety zamiast się podwyższyć, spadła... koło 15 poszłam do ubikacji i zobaczyłam na majtkach krew... jest to mój pierwszy nieudany transfer. Mamy jeszcze zamrożony jeden zarodek. Mialam parę objawów, które wskazywały, że może się udać i ciągle się pocieszałam, a widocznie to mogły być też hormony. Zamierzam odpocząć miesiąc i spróbuje znów, być może za drugim razem się uda.

reklama
Hej dziewczyny .Ja dziś jestem. 13dpt blastocysty crio i sikance negatyw jak zresztą od 9 dnia robiłam testy i wszystkie negatywne. Dziś beta i czekam na wynik choć nadzieja umarła. Biore końskie dawki progesteronu więc okresu i tak nie dostanę Jestem załamana bo to moje 3 podejście. W tym cyklu po konsultacji u docenta Paśnika miałam accofil encorton clexane .Miałam taką nadzieję....

Do góry