reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny .Ja dziś jestem. 13dpt blastocysty crio i sikance negatyw jak zresztą od 9 dnia robiłam testy i wszystkie negatywne. Dziś beta i czekam na wynik choć nadzieja umarła. Biore końskie dawki progesteronu więc okresu i tak nie dostanę Jestem załamana bo to moje 3 podejście. W tym cyklu po konsultacji u docenta Paśnika miałam accofil encorton clexane .Miałam taką nadzieję....
Trzymaj się kochana i nie poddawaj się... spróbujcie jeszcze raz. Ja dziś sprawdziłam betę i niestety spadła... mocno przytulam i głowa do góry , trzymam kciuki za kolejną próbę.

byłam wczoraj u Endokrynologa i potwierdził że mam za wysoką prolaktynę . Dostałam tabletki na obniżenie prolaktyny oraz wykrył u mnie guzka tarczycy który w badaniach krwi nie robi objawów i dlatego wyniku tarczycy nie zmienia . byłam u niego prywatnie następna wizytę mam na 23.10.2019 tylko kazał mi się zarejestrować na nfz ponieważ stwierdził ze klinika wystarczająco wydoiła kasy odemnie i jeszcze to zrobi . stwierdził że kolejne próby mam podjąć po obniżeniu prolaktyny do takiego stopnia aby się mieściła w normach .

@Forget-me-not... , @ilmenau @Akatombo @dżoasia @Kurcia @Dzoannna @Cytrynka122 @Murawa @motylek24 @Biedroneczka83 @Vinszka @Pójdźka @Dgd @Justin87 i pozostałe Wojowniczki z tego forum Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i po pół roku walki o odpowiednią grubość endometrium postanowiłam zaryzykować. Dzisiaj 19dc i endometrium nie powala grubością bo ma 7 mm ale zdecydowałam się na crio transfer w piątek [emoji110][emoji110][emoji110]mam nadzieję, że jeszcze ciut podrośnie i będzie gotowe na przyjęcie mrozaczka. Mamy trzy dobre zarodki i to będzie nasz trzeci transfer . Proszę trzymajcie za mnie kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Mocne kciuki [emoji110] [emoji110]

@Forget-me-not... , @ilmenau @Akatombo @dżoasia @Kurcia @Dzoannna @Cytrynka122 @Murawa @motylek24 @Biedroneczka83 @Vinszka @Pójdźka @Dgd @Justin87 i pozostałe Wojowniczki z tego forum Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i po pół roku walki o odpowiednią grubość endometrium postanowiłam zaryzykować. Dzisiaj 19dc i endometrium nie powala grubością bo ma 7 mm ale zdecydowałam się na crio transfer w piątek [emoji110][emoji110][emoji110]mam nadzieję, że jeszcze ciut podrośnie i będzie gotowe na przyjęcie mrozaczka. Mamy trzy dobre zarodki i to będzie nasz trzeci transfer . Proszę trzymajcie za mnie kciuki mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja pamietam że w styczniu mialysmy w podobnym czasie podchodzic do transferu i że od wtedy walczysz o dobre endo. Bardzo sie cieszę że w końcu bedziesz mogla zabrac swojego kropusia do domku.
Ogromne kciukasy kochana żeby został na dlugie miesiące[emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Do góry