walczacamama
Fanka BB :)
U mnie z super zarodków nic nie było. Za to z dwóch średnich, które kiepsko się rozmroziły była ciąża. Do 7 tc nawet bliźniacza. Teraz jeden z tych słabo rokujących śpi koło mnie i się wierciCześć dziewczyny, czekam teraz na wizytę 3 weryfikacja choć już wiem że nic z tego. Jakie to przygnębiające. Mam nadzieję że lekarz coś podpowie. Trochę odetchnęłam z ulgą bo jak się okazało że nie jestem w ciąży mój M zapowiedział że jego noga już tu nie postanie i że mam zacząć czytać o adopcji. Na szczęście to były nerwy i już mu przeszło. Sam zaproponował kolejny transfer i nawet go nie przeraziło że mam chęć podać 2 zarodki. Nie znam się na tych zarodkach ale mamy jeszcze 2 z 3 wyhodowanych. 2 były podobno super a ten trzeci tylko dobry. Nie pamiętam tych oznaczeń ale jeśli zarodek jest gorszej klasy to co? Większe ryzyko ze się nie przyjmie czy że będzie chory ?ktoś coś wie w tym temacie?
Nie ma reguły, na pewno nie jest to tak że słaby zarodek to jakiś chory. Mój to okaz zdrowia ma rok i 8 m-cy a raz tylko chorował bardziej i była to 3 dniówka.