reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie, jestem nowa na forum, ale Wasze posty śledzę od dawna. Niedawno miałam robiony transfer 2 zarodków. Po 10 dniach wykonałam betę wynik niecałe 30( w piątek 26.07) w dniu dzisiejszym zrobiłam ponownie czyli po 3 dniach wynik 169 czy przyrost jest prawidłowy?
Jest suuuper!!!! Gratuluję :)

reklama
Jejku to masz nie ciekawie. U mnie tylko moja siostra wie że się staramy ale nie wie o in vitro. Jak jej mówiłam że może podejdziemy do tego to też nie była przychylna. Że niby in vitro to można i w wieku 40 lat zrobić jak się nie uda. Ale ja mam 30 i nie chce czekać. Ludzie którzy tego nie przeżywają nigdy nas nie zrozumieją.
Dokładnie.. ;( u mnie nikt by pewnie nie wiedział gdyby nie to,ze ratowali mi zycie po peknietej ciazy pozamacicznej i to co sie dzialo w szpitalu i krzyczeli do mojego meza lekarze spowodowalo,ze zadzwonil do siostry (do rodzicow nie dal rady) i poprosil by im przekazala,ze walczą o mnie i nie wie co będzie dalej.. i tak się wlasnie to potoczyło, minęlo juz ponad 1.5 roku od tego nieszczęścia a my dalej nic... i po prostu nie wytrzymałam kolejnych głupich gadek... powiedziałam. Ale tak jak napisałam wcześniej- wcale nie jest super.

Załączniki

• 20190724_071757.jpg
    20190724_071757.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 96
  • 20190724_071806.jpg
    20190724_071806.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Nie mamy z czym. Gdybyśmy mieli to vym tak noe cierpiala teraz. A jeszcze trudny charakter meza.
@sksk dzoeki slonce wiem ze tez to ciagnelas sama ale kialas zielone światło od meza a ja mam czerwone. Dziękuję ci @sksk za wsparcie i propozycje @Vinszka @Dzoannna wam rowniez za kontakt pywatny. Do polidnia soe trzymalam teraz jestem w rozsypce totalnej. Dzoekuje wam wszystkim za wsparcie jeszcze nie odstawiam lekow mam poczekac ale juz w nic noe wierze. Na tym etapie pewnie jak na razie u nas zakonczy sie wszystko a zyce pokaże co jeszcze dla nas ma na przyszłość. Zapare dni wszystko sie ostatecznie wyjasni. Pozdrawiam
Trzymaj się kochana !!

Do góry