Ale sama pytałaś,czy sami dali,?Dostałam płytkę.
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Dziekuje za ppzytywna energię ale naprawdę moj maz ma mega charakter. Sama przeciez nie pojadę do kliniki. Czas pokaże.Justynka naprawdę nie załamuj się. Dobrze rokujesz tylko się nie poddawaj i nie roztrząsaj tego bo szkoda czasu i energii. Od jutra ułóż plan i poinformuj o nim męża. Jak nie warszawa to katowice gyncentrum tam gdzie dżoasia i kurcia, otworzyli oddział w krakowie ale trzeba dopytać kto przyjmuje. Mimo wszystko pomyśl o novum.
Dali mi sami, tzn lekarz prowadzący.Ale sama pytałaś,czy sami dali,?
monikao777
Fanka BB :)
Justys :*
Witajcie, jestem nowa na forum, ale Wasze posty śledzę od dawna. Niedawno miałam robiony transfer 2 zarodków. Po 10 dniach wykonałam betę wynik niecałe 30( w piątek 26.07) w dniu dzisiejszym zrobiłam ponownie czyli po 3 dniach wynik 169 czy przyrost jest prawidłowy?
Dziewczynki byłam na usg, żywa ciąża z bijacym serduszkiem plamienie mogło być związane z podrażnieniem przy wpychaniu luteiny. Dzidzia ma 1 cm, 7 tydzień ciąży! Jeszcze nie moge uwierzyć bo bylam przygotowana na najgorsze. Dziękuję za wsparcie! Pozdrawiam Was wszytskie!
To fajnie,nam nikt nie dał nic,ciekawe czy jeszcze mogę dostać,czy wogole mają.Dali mi sami, tzn lekarz prowadzący.
Spytaj, muszą dać. Płacisz za to.To fajnie,nam nikt nie dał nic,ciekawe czy jeszcze mogę dostać,czy wogole mają.
Mieć maja na pewno.
Kochana kocham takie wieściDziewczynki byłam na usg, żywa ciąża z bijacym serduszkiem plamienie mogło być związane z podrażnieniem przy wpychaniu luteiny. Dzidzia ma 1 cm, 7 tydzień ciąży! Jeszcze nie moge uwierzyć bo bylam przygotowana na najgorsze. Dziękuję za wsparcie! Pozdrawiam Was wszytskie!
reklama
No właśnie,płaciłam 800 zł,a nawet nie mam z tego zdjęcia,zapytam się przy najbliższej wizycie.Spytaj, muszą dać. Płacisz za to.
Mieć maja na pewno.
Podziel się: