Kinia Ty wiesz!!! kciuki cały czas za Fasolinki <3 <3 <3U mnie widoki były że ho ho są 3 zarodki i 3 serca ale niestety już dwa tyg leżymy bo dostałam krwotoku co się okazało z powodu krwiaka także leżymy i czekamy na dalszy rozwój sytuacji
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Tyle szczęścia aż nie mogę sobie tego wyobrazić C U D O W N I E !!!No dzieciaki dały czadu na 300 %
Mój mąż zgubil dzis w jeziorze obraczkę ślubną, jest załamany, ale powiedział, ze pech sie tak nas trzyma,ze z tą obrączką zatopil wszystkie nasze problemy i teraz musi być dobrze! I jak mu powiedzialam,ze na forum teojaczki to powiedzial,ze to znak !!! Haha
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Wielki cud oby maluchy dalej pokazywały jakie są waleczne !Boziulku to jakiś cud!!!!
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Pociesze Cię mój mąż zgubił 2 razy na szczęście znalazł my już też myśleliśmy że nic już Nas dobrego nie spotka a tu nasza ostatnia szansa i jest szczęścia więcej niż się spodziewaliśmy <3Tyle szczęścia aż nie mogę sobie tego wyobrazić C U D O W N I E !!!
Mój mąż zgubil dzis w jeziorze obraczkę ślubną, jest załamany, ale powiedział, ze pech sie tak nas trzyma,ze z tą obrączką zatopil wszystkie nasze problemy i teraz musi być dobrze! I jak mu powiedzialam,ze na forum teojaczki to powiedzial,ze to znak !!! Haha
motylek24
Kochana szukaj dobrego speca aby ciążę poprowadził. Najlepiej ze szpitala i najwyższej referencyjności. Leżałam w szpitalu z dziewczyną która nie była po in vitro (miała stymulacje) urodziła w 32 tc trzy dziewczynki. Całe i zdrowe są już w domku. Powodzenia, trzymam kciuki.Wielki cud oby maluchy dalej pokazywały jakie są waleczne !
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Znalazłam tutaj w szpitalu lekarz który prowadził ostatnio taka ciaze i też 3 chłopaków zdrowych mówi że jedynie będę musiała jeszcze dodatkowo do jakiegoś profesora jeździć bo przy trojaczej są wymogi że musi być 2 lekarzy czy coś tam i rodzić w swoim mieście też nie mogę ale na prawdę konkretny lekarz wszystko mi tutaj tłumaczy więc miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrzeKochana szukaj dobrego speca aby ciążę poprowadził. Najlepiej ze szpitala i najwyższej referencyjności. Leżałam w szpitalu z dziewczyną która nie była po in vitro (miała stymulacje) urodziła w 32 tc trzy dziewczynki. Całe i zdrowe są już w domku. Powodzenia, trzymam kciuki.
Forget-me-not...
Cudne wiadomości kochana.U mnie widoki były że ho ho są 3 zarodki i 3 serca ale niestety już dwa tyg leżymy bo dostałam krwotoku co się okazało z powodu krwiaka także leżymy i czekamy na dalszy rozwój sytuacji
Gratuluję[emoji173] [emoji173] [emoji173]
Przykro mi kochana trzymaj się, wypłacz i zbieraj siły.Dziewczyny u mnoe juz po wszystkim beta spadla do 10.
Ruda08
Tooooo już cud serdecznie gratuluje i życzę nudnych 8 miesięcy teraz proszę mi tu wysyłać ciążowe zarazki Z trójką to masz potrójną moc !Braliśmy dwa ostatnie ale jeden się podzielił i wyszły 3 ten trzeci zauważony dopiero w szpitalu także szok był
reklama
Pyśka9971
Zaciekawiona BB
Z chęcią zarazimy i wszystkie kciuki na pokładzie trzymaneTooooo już cud serdecznie gratuluje i życzę nudnych 8 miesięcy teraz proszę mi tu wysyłać ciążowe zarazki Z trójką to masz potrójną moc !
Podziel się: