TheKalinka84
Fanka BB :)
@Dzoannna @Justyska13 trzymam mocno kciuki za wasz jutrzejszy transfer! Niech moc bedzie z wami!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w piatek rano musze jechac 130 km na wizyte na 8 rano,więc nigdzie wcześniej nie zrobie...Lepiej powtorz bede w piatek rano i zrob na cito zebys od razu miala wynik. Jutro to bez sensu bo nie minie 48h...
I co, twoja Córeczka dalej trzyma cię w niepewności? Po terminie każdy dzień to jak tydzień czekania
Dokładnie trzeba wierzyć. Ja dziś działam jak motorek... dokończyłam mycie okien, wyodkurzałam całe mieszkanie (niestety irobota nie mam haha), pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, przesadziłam kwiatki, zrobiłam obiad i w między czasie zjadłam czekoladowego Grześka i czekoladowego lodzika i mam ochotę na jeszcze, a jutro transfer i pewnieźle zrobiłam jedząc tyle słodkiego ale cóż co ma być to będzie, więrze że moje zarodeczki powinny dac rade. @Vinszka jak ty się czujesz??? kochana prosze tu się meldować.Ja miałam taką samą i już połowa ciąży za mną.
Dziewczyny, skąd u was takie negatywne myśli? [emoji3525]
tzn 14 lipca miałaś transfer? czyHej dziewczyny
Co sądzicie o Beta Hcg = 14 transfer 10.07 3 dniowe zarodki ?????
trzymaj trzymaj mocno, jutro do 15 bedę siedzieć jak na szpilkach czy zadzwoni embriolog czy nie. Jeśli zadzwoni to znak że coś nie tak z zarodkami, a jeśli nie zadzwoni to znak że jest ok@Dzoannna @Justyska13 trzymam mocno kciuki za wasz jutrzejszy transfer! Niech moc bedzie z wami!
No i masz kochana... tak maleństwo straszyło a tu biedroneczka siedzi dalej w środku, dawaj koniecznie znać co i jak. Bo ty już po terminie?Tak siedzi - ktg płaskie
Eliza wygląda na to, że się udało, jeśli to 8 dpt 3dniowcyh zarodków to jakby beta dopiero zaczęła być produkowana przez organizm, musisz na pewno powtórzyć w 10 dpt i będziesz miała jasność trzymam kciuki!Hej dziewczyny
Co sądzicie o Beta Hcg = 14 transfer 10.07 3 dniowe zarodki ?????
Dokładnie trzeba wierzyć. Ja dziś działam jak motorek... dokończyłam mycie okien, wyodkurzałam całe mieszkanie (niestety irobota nie mam haha), pomyłam podłogi, zrobiłam pranie, przesadziłam kwiatki, zrobiłam obiad i w między czasie zjadłam czekoladowego Grześka i czekoladowego lodzika i mam ochotę na jeszcze, a jutro transfer i pewnieźle zrobiłam jedząc tyle słodkiego ale cóż co ma być to będzie, więrze że moje zarodeczki powinny dac rade. @Vinszkajak ty się czujesz??? kochana prosze tu się meldować.
haha kochana musimy wierzyć w nasze maleństwa, jak się uda to koniecznie proponuję spotkanie[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ szczesliwa matka to szczescliwe dziecko - mowilam zajadajac sie chipsami[emoji2][emoji2][emoji2]