reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jest dobrze,beta powinna się podwajać to dobry znak i wolno licząc i Ciebie tak by było
6dpt 24
8dpt 48
10dpt 96 a dzis masz 11 i 170.
Powtórz za 48h.
Na Google znajdziesz kalkulator do przyrostu bety tam się wpisuje w jaki dzień i o jakiej godzinie było robione badanie i wtedy wylicza przyrost. Mój lekarz twierdzi że minimalnie powinno przyrasta o 50% co drugi dzień więc kochana jest dobrze :) trzymam kciuki :*

reklama
dziewczynki zrobiłam dziś znowu tsh i prolaktyne bo w tamtym tygodniu w czwartek tsh było 2,0 a prolaktyna ponad 60. od soboty zwiększyłam dawkę euthyroxu codziennie na 75 i tak samo włączyłam bromergon codziennie 1/2 tabletki. dziś tsh 1,89 a prolaktyney jeszcze nie mam. aaaa a do tego biorę od soboty encorton więc chyba tsh nie jest takie złe do crio???? @ilmenau @Forget-me-not... @Kurcia i inne co myślicie?
Podobno zeby euthyrox zadzialal to ponad tydzien trzeba brac wieksza dawke. Wiec jest szansa ze to Twoje 1.89 to po prostu tak jak Ci pisalam wahania TSH.

Ja tak dla odmiany ostatnio mialam 1.6, a dzisiaj 0.6... [emoji55] pewnie jednak codziennie 75 euthyroxu to dla mnie za duzo...

Jutro trochę wcześnie na powtórkę i w piątek na wizytę myślę też, podejrzewam, że nic jeszcze konkretnego nie będzie widać i tylko się zestresujesz niepotrzebnie Ale ja wierzę, że będzie dobrze i tej wersji się trzymaj!
Kończą mi się niektóre leki, L4, więc i tak muszę odwiedzić lekarza.Niech powie co dalej i do kiedy brać:|)

Podobno zeby euthyrox zadzialal to ponad tydzien trzeba brac wieksza dawke. Wiec jest szansa ze to Twoje 1.89 to po prostu tak jak Ci pisalam wahania TSH.

Ja tak dla odmiany ostatnio mialam 1.6, a dzisiaj 0.6... [emoji55] pewnie jednak codziennie 75 euthyroxu to dla mnie za duzo...
ojjj to faktycznie ci spadło mega. Cieszę się że po encortonie mimo wszystko nie rośnie mi tsh także jest dobrze. Właśnie a jak się czujesz????

reklama
Do góry