Nastawilam się chyba na większy przyrost ,nie wiem sama...Ale ciesze się,ze wygląda wszystko okJa miałam taką samą i już połowa ciąży za mną.
Dziewczyny, skąd u was takie negatywne myśli? [emoji3525]
reklama
Dziewczyny mam pytanie jestem po badaniach hormonów - tu wszystko ok, miałam laparoskopię i histeroskopia - badania również ok stwierdzili „tylko” macice dwurożna i tyłozgięcie...ponoć to aż tak nie przeszkadza, inne badania wirusowe, bakteryjne itp - ok, badanie nasienia męża również ok od 5 lat staramy się z mężem o dzidziusia i nic w ciągu 5 lat raz ciąża naturalna prawdopodobnie biochemiczna beta hcg powyżej 1200 sama zaczęła spadać i nic nie było widać na usg jesteśmy po dwóch transferach...niestety nie udanych. Mam pytanie jakie badania mogę jeszcze zrobić żeby sprawdzić gdzie tkwi przyczyna naszych niepowodzeń. Zamierzam z dr Paśnika zrobić badania immunologiczne bo nie miałam i zrobimy z mężem badanie kariotyp. Co jeszcze można zbadać?
monikao777
Fanka BB :)
Sprawdzę jak będę w. Domu i. Dam znaćHej dziewczyny! Ma ktoras luteine dopochwowa 100mg (lub choc 50) na zbytku lub recepte do wykupienia? Mam bez refundacji i za opakowanie zaplacilam prawie 60zl a starcza mi ona na 5 dni ;((((...
Marzycielka7
@jagodaaga dlaczego na zawsze koniec Twojej walki ? [emoji20]
@Dzoannna trzymam kciuki za jutrzejszy transfer[emoji110][emoji8]
@Elessi czekam z niecierpliwością na Twoją betę [emoji110][emoji8]
@Oleczka27 bardzo mi przykro
Wypłacz to , odpocznij i zepnij pośladki i ruszaj do walki [emoji8]
Wiele z nas tutaj zetknęło się z porażka ale warto walczyć !!!
Mamy o kogo [emoji173]️
@Dzoannna trzymam kciuki za jutrzejszy transfer[emoji110][emoji8]
@Elessi czekam z niecierpliwością na Twoją betę [emoji110][emoji8]
@Oleczka27 bardzo mi przykro
Wypłacz to , odpocznij i zepnij pośladki i ruszaj do walki [emoji8]
Wiele z nas tutaj zetknęło się z porażka ale warto walczyć !!!
Mamy o kogo [emoji173]️
TheKalinka84
Dlaczego koniec? Poddajesz sie? Co dalej? Moze adopcja? Czy jednak we dwojke? Wszystko ma swoje plusy i minusy. Przemysl wszystko na spokojnie. Wiem, ze ci bardzo ciezko. Znam to z autopsji. Daj znac pozniej co dalej.Dzwoniłam do pani...bo kiedyś zrobili mi błąd w TSH, ale powiedzieli, że wynik jest wiarygodny.to już koniec.zadzeonie tylko do lekarza.
Koniec mojej walki na zawsze.
Justyska13
Boże dziewczyny to ja sądziłam że to u nas tylko post z sexem. Tylko mój mąż ma jakiś 3 tyg foch i nie daje się zbliżyć a jutro transfer więc pozostaje mi pościć niestetyDakita a czy Twoj wiek zdradza Twoj nick? Nesli tak to jestesmy w tym samym wieku. I powiem Wam ze my juz z 2tyg przed transferem nie wspolzyjemy zebym czegos nie zlapala, czesto jakies infekcje mnie łapią
Dziękuje dziewczyny za to ,że jesteście,Już nie będę się martwić.W piątek mam wizytę u swojego gina.Więc może jutro powtórze jeszcze bete po poludniu,czy wzrasta,jak myślicie?Wizyte mam z rana w piątek.
Lepiej powtorz bede w piatek rano i zrob na cito zebys od razu miala wynik. Jutro to bez sensu bo nie minie 48h...
reklama
TheKalinka84
My poscilismy jakis miesiac przed transferem, bo wyniki spermy byly lepsze. Przed 1 iui kochalismy sie 5 dni przed i maz mial ponizej 10 mln, przed 2 iui poscilismy miesiac i bylo ok 100 mln, a to juz znaczna roznica. Takze przed transferem byko to samo.Boże dziewczyny to ja sądziłam że to u nas tylko post z sexem. Tylko mój mąż ma jakiś 3 tyg foch i nie daje się zbliżyć a jutro transfer więc pozostaje mi pościć niestety
Podziel się: