reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie jestem po badaniach hormonów - tu wszystko ok, miałam laparoskopię i histeroskopia - badania również ok stwierdzili „tylko” macice dwurożna i tyłozgięcie...ponoć to aż tak nie przeszkadza, inne badania wirusowe, bakteryjne itp - ok, badanie nasienia męża również ok od 5 lat staramy się z mężem o dzidziusia i nic w ciągu 5 lat raz ciąża naturalna prawdopodobnie biochemiczna beta hcg powyżej 1200 sama zaczęła spadać i nic nie było widać na usg jesteśmy po dwóch transferach...niestety nie udanych. Mam pytanie jakie badania mogę jeszcze zrobić żeby sprawdzić gdzie tkwi przyczyna naszych niepowodzeń. Zamierzam z dr Paśnika zrobić badania immunologiczne bo nie miałam i zrobimy z mężem badanie kariotyp. Co jeszcze można zbadać?

@jagodaaga dlaczego na zawsze koniec Twojej walki ? [emoji20]

@Dzoannna trzymam kciuki za jutrzejszy transfer[emoji110][emoji8]

@Elessi czekam z niecierpliwością na Twoją betę [emoji110][emoji8]

@Oleczka27 bardzo mi przykro
Wypłacz to , odpocznij i zepnij pośladki i ruszaj do walki [emoji8]

Wiele z nas tutaj zetknęło się z porażka ale warto walczyć !!!
Mamy o kogo [emoji173]️

Dzwoniłam do pani...bo kiedyś zrobili mi błąd w TSH, ale powiedzieli, że wynik jest wiarygodny.to już koniec.zadzeonie tylko do lekarza.
Koniec mojej walki na zawsze.
Dlaczego koniec? Poddajesz sie? Co dalej? Moze adopcja? Czy jednak we dwojke? Wszystko ma swoje plusy i minusy. Przemysl wszystko na spokojnie. Wiem, ze ci bardzo ciezko. Znam to z autopsji. Daj znac pozniej co dalej.

Dziękuje dziewczyny za to ,że jesteście,Już nie będę się martwić.W piątek mam wizytę u swojego gina.Więc może jutro powtórze jeszcze bete po poludniu,czy wzrasta,jak myślicie?Wizyte mam z rana w piątek.

Dakita a czy Twoj wiek zdradza Twoj nick? Nesli tak to jestesmy w tym samym wieku.:) I powiem Wam ze my juz z 2tyg przed transferem nie wspolzyjemy zebym czegos nie zlapala, czesto jakies infekcje mnie łapią:(
Boże dziewczyny to ja sądziłam że to u nas tylko post z sexem. Tylko mój mąż ma jakiś 3 tyg foch i nie daje się zbliżyć a jutro transfer więc pozostaje mi pościć niestety :(

Dziękuje dziewczyny za to ,że jesteście,Już nie będę się martwić.W piątek mam wizytę u swojego gina.Więc może jutro powtórze jeszcze bete po poludniu,czy wzrasta,jak myślicie?Wizyte mam z rana w piątek.

Lepiej powtorz bede w piatek rano i zrob na cito zebys od razu miala wynik. Jutro to bez sensu bo nie minie 48h...

reklama
Boże dziewczyny to ja sądziłam że to u nas tylko post z sexem. Tylko mój mąż ma jakiś 3 tyg foch i nie daje się zbliżyć a jutro transfer więc pozostaje mi pościć niestety :(
My poscilismy jakis miesiac przed transferem, bo wyniki spermy byly lepsze. Przed 1 iui kochalismy sie 5 dni przed i maz mial ponizej 10 mln, przed 2 iui poscilismy miesiac i bylo ok 100 mln, a to juz znaczna roznica. Takze przed transferem byko to samo.

Do góry