Hmmm...Często dziewczyny maja i ja również miałam takie bóle zarówno po nieudanej próbie jak i tej udanej
reklama
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Ja biore od pierwszego dnia, ale miałam świeże zarodki.Czy jest tu ktoś, kto brał estrofem od 1 szego dnia cyklu przed crio??? Plisss
Cześć Dziewczyny. Chciałabym żebyście pomogły mi troszkę w wyborze... jesteśmy po dwóch procedurach, 6 transferach. Ostatni transfer miałam w 08/18. I wielkie nic. Obie procedury w Invimedzie w Poznaniu. Chcemy zmienić teraz klinikę i spróbować znowu. Zastanawiamy się nad Bocianem w Poznaniu a Polną. Co byście polecily? Czy jednak zrezygnować z Poznania i pójść gdzieś dalej? Problem u nas po stronie męża. Bardzo słabe nasienie. Moje badania jak narazie wychodzą ok. Poza tym że mam jeden jajowod niedrozny. Ale jednak dziwne że aż 6 razy porażka... może jednak coś u mnie jest... nie wiem już.. może nie ta klinika...
Hej. Nie wiem czy pomogę. U mnie TSH dzień przed transferem też było ponad 9. Transfer odwołany choć lekarz nie mógł uwierzyć i twierdził że to musi być błąd labolatorium. Po odstawieniu leków do tygodnia TSH spadło do 2. 3 miesiące przerwy i dieta na IO. Po przerwie leki ale bez encorton i zaczynam 32 tc trzymam kciuki!Czytam o tym encortonie...i jestem coraz bardziej załamana też mam zalecony przy crio i zaczynam się zastanawiać czy to wszystko ma sens...skoro po 10 dniach orgametril TSH ponad 9 to co mi z tego że nie uda mi się go zbić po jego odstawieniu jak mówicie że po encortonie rośnie ( Boże.....co ja mam robić.....
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Czy u ciebie to TSH urosło po encortonie? Co jeszcze brałaś?Hej. Nie wiem czy pomogę. U mnie TSH dzień przed transferem też było ponad 9. Transfer odwołany choć lekarz nie mógł uwierzyć i twierdził że to musi być błąd labolatorium. Po odstawieniu leków do tygodnia TSH spadło do 2. 3 miesiące przerwy i dieta na IO. Po przerwie leki ale bez encorton i zaczynam 32 tc trzymam kciuki!
Podziel się: