reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
allime
w poniedziałek mam pierwsze USG.
sylwia113
ja tez miałam skurcze przy nieudanym i udanym transferze więc nie ma reguły.
Dochodzę do wniosku że czas po transferze to jednak najbardziej wykańczający psychicznie okres

Cześć Dziewczyny. Chciałabym żebyście pomogły mi troszkę w wyborze... jesteśmy po dwóch procedurach, 6 transferach. Ostatni transfer miałam w 08/18. I wielkie nic. Obie procedury w Invimedzie w Poznaniu. Chcemy zmienić teraz klinikę i spróbować znowu. Zastanawiamy się nad Bocianem w Poznaniu a Polną. Co byście polecily? Czy jednak zrezygnować z Poznania i pójść gdzieś dalej? Problem u nas po stronie męża. Bardzo słabe nasienie. Moje badania jak narazie wychodzą ok. Poza tym że mam jeden jajowod niedrozny. Ale jednak dziwne że aż 6 razy porażka... może jednak coś u mnie jest... nie wiem już.. może nie ta klinika...

Czytam o tym encortonie...i jestem coraz bardziej załamana:( też mam zalecony przy crio i zaczynam się zastanawiać czy to wszystko ma sens...skoro po 10 dniach orgametril TSH ponad 9 to co mi z tego że nie uda mi się go zbić po jego odstawieniu jak mówicie że po encortonie rośnie :(( Boże.....co ja mam robić.....
Hej. Nie wiem czy pomogę. U mnie TSH dzień przed transferem też było ponad 9. Transfer odwołany choć lekarz nie mógł uwierzyć i twierdził że to musi być błąd labolatorium. Po odstawieniu leków do tygodnia TSH spadło do 2. 3 miesiące przerwy i dieta na IO. Po przerwie leki ale bez encorton i zaczynam 32 tc trzymam kciuki!

reklama
Hej. Nie wiem czy pomogę. U mnie TSH dzień przed transferem też było ponad 9. Transfer odwołany choć lekarz nie mógł uwierzyć i twierdził że to musi być błąd labolatorium. Po odstawieniu leków do tygodnia TSH spadło do 2. 3 miesiące przerwy i dieta na IO. Po przerwie leki ale bez encorton i zaczynam 32 tc trzymam kciuki!
Czy u ciebie to TSH urosło po encortonie? Co jeszcze brałaś?

Do góry