reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs ✊ @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne ✊ Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech
@Agniecha1508 no super! W końcu i Ty ruszasz z kopyta
No u mnie jeszcze, na razie zaczynam immuno, z końcem lipca pewnie transfer i niech to będzie kurna ten!!!!
Mocno trzymam kciuki, by było duuuuużo złotych jaj :tak: :tak: :tak: a z nich piękne różowe pupeczki :-*

@Kurcia ,podpinam się - co tak cicho siedzisz???

reklama
Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs [emoji110] @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne [emoji110] Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech

To normalne ze się denerwujesz bo to jakby nie było troche Twoje jajca [emoji16][emoji110][emoji173]️
Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

No u mnie jeszcze, na razie zaczynam immuno, z końcem lipca pewnie transfer i niech to będzie kurna ten!!!!
Mocno trzymam kciuki, by było duuuuużo złotych jaj :tak: :tak: :tak: a z nich piękne różowe pupeczki :-*

@Murawa - oj ja to jeszcze trochu , transfer gdzieś druga połowa sierpnia dopiero. Jeszcze histeroskopia , no i jakaś bakteria se do mnie przylgneła , więc teraz jeszcze leczonko antybiotykami , aaa jak nie urok to s_**cz*a

@Murawa - oj ja to jeszcze trochu , transfer gdzieś druga połowa sierpnia dopiero. Jeszcze histeroskopia , no i jakaś bakteria se do mnie przylgneła , więc teraz jeszcze leczonko antybiotykami , aaa jak nie urok to s_**cz*a
O kuwa, to lecz się szybciutko Kochana, bo sierpień coraz bliżej.:-)
Fajnie, że już Ci się ruszyło, teraz z górki, boszszszsz wiesz, że trzymam mocneeeee✊✊✊✊Za Ciebie :-*
Dawaj tu znać jak i co!!!

Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs [emoji110] @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne [emoji110] Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech

Jestem jestem.
W wirze pracy jak zwykle :):) upaly i progesteron = spańsko :D

Beta chyba w sobote. Czekam jak na skazanie.

reklama
Pala jak tam twoje usg?
Taki jestem maluszek☺ Plci nie pokazalem wszystko w porzadku ze mna ☺ Doktor kazal.pic duzo wody a ja pije 3 litry I mowil ze ruchy to tak kolo 20-23 tc zeby sie nie przejmowa. Bo to pierwsza ciaza☺

Załączniki

• IMG_20190612_174702.jpg
    IMG_20190612_174702.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 81
Do góry