reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie tej mutacji wiec nie wiem. Czyli nie powinnam brac femibionu tylko kupic sobie tylko kwas foliowy metylowy?

A jaki bierzesz ten kwas foliowy metyliwy to tez kupie. No i koniecznie kupie witamine B6 i B 12. Czyli uda sie to zbic do crio? Pewnie gdzies w polowie lipca bedzie.

Słyszałam od lekarza, że nawet jak nie wiesz czy masz tą mutacje to lepiej brać metylowany ;)
Mi homocysteine zbiło w 3 tygodnie ;) więc jest to możliwe ;)

reklama
Czy któraś może mi coś powiedzieć z tych wyników? Test IMK

Załączniki

• Screenshot_20190612-221832.jpg
    Screenshot_20190612-221832.jpg
    136,3 KB · Wyświetleń: 58
Słyszałam od lekarza, że nawet jak nie wiesz czy masz tą mutacje to lepiej brać metylowany ;)
Mi homocysteine zbiło w 3 tygodnie ;) więc jest to możliwe ;)
Właśnie was tu na forum jal czytalqm to zmienić nilam z foliku na frmibion bo tam jest metylowy ale nie bralam zadnej wit B wiec musze teraz to kupic i zrobic wszytko by to spadlo. A mozesz mi napisac jaki ty bierzrsz kwas foliowy dokładnie?

Ja dostalam 12 dni po punkcji wiec troche wczesniej niz mam zwykle
Pamiętasz czy wtedy plamilas czy było dość obfite...? Bo ja niby plamie na brązowo cały czas ale nie tak ze żywa krew i nie wiem czy liczyć to już jako 1dc czy nie... Tylko przed wczoraj miałam właśnie trochę żywej czerwonej krwi a tak to tylko brąz caly czas....

reklama
Dziewczyny które robiły test ERA co przeciwbolowego byście przed i czy pomogło zmniejszyć ból? ja mam biopsje w pon i środę...

Do góry