reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę jak to minęło szybko u @Beata 4 - a tak niedawno - robiła betę z tulisiami. @ilmenau - a co u Was ?

U nas czas leci szybko, dzisiaj moja księżniczka ma równo 8 tygodni, nawet nie wiem kiedy zleciało. Zrobiła się mała 'gadula', cały czas agu ;)

Czytam że ty też coraz bliżej! Od stycznia twierdzę, że 2019 to nasz rok - te co miały urodzić to rodzą a te co nie są w ciąży to zaciążą ✊✊✊
A gdzie w koncu podchodzicie, bo braliscie od uwagę dwie kliniki.
No i kciuki za sobotę!!!

Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs ✊ @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne ✊ Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech
Witaj Agus
U mnie nadal bez zmian , beznadzieja goni beznadzieje .
Mam nadzieję że u Ciebie tylko dobre wieści

U nas czas leci szybko, dzisiaj moja księżniczka ma równo 8 tygodni, nawet nie wiem kiedy zleciało. Zrobiła się mała 'gadula', cały czas agu ;)

Czytam że ty też coraz bliżej! Od stycznia twierdzę, że 2019 to nasz rok - te co miały urodzić to rodzą a te co nie są w ciąży to zaciążą ✊✊✊
A gdzie w koncu podchodzicie, bo braliscie od uwagę dwie kliniki.
No i kciuki za sobotę!!!
Ciechocinek

reklama
Piękna a masz mutacje MTHFR ? I bierzesz witaminę B6 i B12 ?
Nie tej mutacji wiec nie wiem. Czyli nie powinnam brac femibionu tylko kupic sobie tylko kwas foliowy metylowy?
To kup sobie witaminy B6 i B12 one obniżają pomoc homocysteiny. Jeżeli masz mutacje MTHFR i bierzesz zwykły kwas foliowy to on Ci go rownież podwyższa.
Ja miałam 9,6. Jak robiłam badanie miesiąc temu to spadła mi na 5,6.
Mam mutacje i biorę kwas metylowany i witaminę B6 i B12 z Formeds ;)
A jaki bierzesz ten kwas foliowy metyliwy to tez kupie. No i koniecznie kupie witamine B6 i B 12. Czyli uda sie to zbic do crio? Pewnie gdzies w polowie lipca bedzie.

Do góry