reklama
Pini88
Fanka BB :)
Mam tak czesto I brzuch mi tak faluje ale to pewnie jelitaDziewczyny a macie nieraz tak ze jak wstajecie to zakuje w podbrzuchu pachwinie?Nieraz tak mi sie zdarza.
ilmenau
Cześć Dziewczyny. Dawno mnie tu nie było, a w zasadzie byłam tylko na chwilę w listopadzie po pierwszym IVF, po którym szczęście trwało bardzo krótko. 29 maja miałam drugi transfer mrozaczka, weryfikacja 4.czerwca - beta 33, 7 czerwca - 54, dzis mija 2 tygodnie, wczoraj - beta 210Az boję się cieszyć i chwalić. Bo wiadomo, żeby zrozumieć trzeba przeżyć.
Ciesz się, to jest ten czas. Jeszcze będzie mnóstwo stresów - serduszko, potem prenatalne, połówkowe itp. Idź na dobrą kolacje z mężem, zaczyna się dobrze na resztę nie masz już wpływu daj dzidzi odczuć, że jesteś szczęśliwa
A reszcie świata to ja też bym się nie chwalił, ja też się bałam że bańka prysnie i nawet rodzicom powiedzieliśmy dopiero w 14-15 tygodniu
Justyska13
Dziewczyny mam wynik homocysteiny 10,20 umol/l. I co teraz????
Z tego co pamiętam to jest za wysoki i trzeba zbić.
Justyska13
do tej pory brałam femibion 1.Dziewczyny mam wynik homocysteiny 10,20 umol/l. I co teraz????
Ruda08
Piękna a masz mutacje MTHFR ? I bierzesz witaminę B6 i B12 ?Dziewczyny mam wynik homocysteiny 10,20 umol/l. I co teraz????
Ruda08
To kup sobie witaminy B6 i B12 one obniżają pomoc homocysteiny. Jeżeli masz mutacje MTHFR i bierzesz zwykły kwas foliowy to on Ci go rownież podwyższa.do tej pory brałam femibion 1.
Ja miałam 9,6. Jak robiłam badanie miesiąc temu to spadła mi na 5,6.
Mam mutacje i biorę kwas metylowany i witaminę B6 i B12 z Formeds
Agniecha1508
reklama
Agniecha1508
Witam Panie , @Kurcia - kurcia w wirze pracy ? Kiedy beta ? Kciukasy czymam caly czs @Murawa - Murawka Ty też już niedługo przelot do bazy. @Elessi - pikna koteczka - uwielbiam koty. A co z Naszą @Olk@24 i @Szczescie1986 ? Dziewczynki odezwać się. Dziewczynki , a ja proszę o mocne Nasza dawczyni ma w sobotę punkcję. Kurczę denerwuje się jak przed swoją ile jajków będzie , ile zarodków - ech
Podziel się: