reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja juz tak tesknie za widokiem maluszka ze dzisiaj mi sie snila.wizyta I taka usmiechnieta buzka☺ I lekarz mowil mam Wam .cos waznego do powiedzenia I sie obudzilam☺ A Ty Pini jak tam?Ruchy jakies sa?
Nic nie czuje jak narazie jutro wizyta u lekarza zobaczymy jak tam mala fika :)

reklama
Bo ja tylko vitamine D d -vitum I magnez oprocz tego mama dha I folik
Kurcze ja z tym dha mam dylemat bo w moich pregna plus jest tylko 100 a ma byc 600 wizyta dopiero 12 I nie mam jak dopytac lekarza tak samo widze ze kazda z Was bierze magnez I mi nie zalecil nic z tych rzeczy? Jeszcze jutro koncze brac lutinus mam, takiego stres

Kurcze ja z tym dha mam dylemat bo w moich pregna plus jest tylko 100 a ma byc 600 wizyta dopiero 12 I nie mam jak dopytac lekarza tak samo widze ze kazda z Was bierze magnez I mi nie zalecil nic z tych rzeczy? Jeszcze jutro koncze brac lutinus mam, takiego stres
Ja nie biorę magnezu. Jedynie jak mnie coś tam w brzuchu ciągnie to aspargin w pogotowiu.
Co do dha, może kup te witaminki co ja mam? (Mama DHA premium plus)
Ja czuję maluszka, ale sporadycznie. Wczoraj nic, a dziś znowu dwa "dotknięcia" [emoji4]

Lekarz polecil mi mama dha premium magnez biore od zawsze I vit D

Ja nie biorę magnezu. Jedynie jak mnie coś tam w brzuchu ciągnie to aspargin w pogotowiu.
Co do dha, może kup te witaminki co ja mam? (Mama DHA premium plus)
Ja czuję maluszka, ale sporadycznie. Wczoraj nic, a dziś znowu dwa "dotknięcia" [emoji4]
Wtedy odstawic pregna plus?Myslicie ze nie zaszkodzi jak.zaczne zazywac to dha?Boje sie tak na wlasna reke cos zmieniac a lekarz nie odpisal jak.pytalam

Wtedy odstawic pregna plus?Myslicie ze nie zaszkodzi jak.zaczne zazywac to dha?Boje sie tak na wlasna reke cos zmieniac a lekarz nie odpisal jak.pytalam
Kochana pregne to ja odstawiłam w 8 TC na rzecz mamy. To są tylko witaminy nie leki i nie masz się czym tak stresować. [emoji8]

reklama
Link poszedł:)
Oj oby te pupcie były, choć na razie wystarczyłaby jedna8-)

Aronia, czerwone winko, avocado, orzechy wszelkiej maści, chia, pestki. Tyle znam wspomagaczy i bede stosować:)

Na razie czekam na @. Mam nadzieje, ze przyjdzie w weekend, bo pozniej kontrola wypadłaby mi w długi weekend a wtedy lekarka nie przyjmuje. Mam nadzieje, ze uda mi się to jakoś zgrać czasowo.

Dziewczyny z wysokim Nk - jakie miałyście zalecenia odnośnie intralipidu - znaczy kiedy brac? Ja doopa wołowa nie zapytałam, a jak napisałam mejla to dostałam automatyczna odp, ze trzeba Ok 3 tygodni czekac na odzew. Z tego co czytałam, to można podawać tydzień przed transferem, w dniu i po becie. Ale nie chce za bardzo po omacku działać.
Ja to samo mowie ze wystarczy mi jedna rozowa dupcia. Skakalabym z radosci gdyby dwa zarodeczki sie przyjely (marzenie) ale jak cos to wystarczy mi ma prawde jedno zdrowe :-) :)

O to uzupelnie zapotrzebowanie tak jak ty, aczkolwiej za awokado nie przepadam, moze nie umie zrobic lub wybrac dobrego. Raz próbowałam i wywaliłam ;-) ;)

Do góry