reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O kurcze... Mój najsłabszy to 3.1.1. a czekają jeszcze 5.1.2. i 4.1.1. wszystkie z piątej doby. To ja chyba faktycznie mam szanse na rodzinę wielodzietną.
I jeszcze pozniej beda mowic, ze to tak 500+ zadziałało :-D :-D
Teraz jakiej klasy miałaś podany?

Ja się ciesze, bo jak na mój wiek, czynnik meski to uważam, ze mamy superowy wynik:) Wiadomo, ze klasy nie determinują sukcesu, ale jestem szczęśliwa, ze mamy szanse na więcej prób niż jedna:)

reklama
I jeszcze pozniej beda mowic, ze to tak 500+ zadziałało :-D :-D
Teraz jakiej klasy miałaś podany?

Ja się ciesze, bo jak na mój wiek, czynnik meski to uważam, ze mamy superowy wynik:) Wiadomo, ze klasy nie determinują sukcesu, ale jestem szczęśliwa, ze mamy szanse na więcej prób niż jedna:)
Taaak pewnie tak będzie.
Ja miałam podany dwa razy 5.1.1. i oba udane. Czyli lepszych już nie ma.

Ja to samo mowie ze wystarczy mi jedna rozowa dupcia. Skakalabym z radosci gdyby dwa zarodeczki sie przyjely (marzenie) ale jak cos to wystarczy mi ma prawde jedno zdrowe :-) :)

O to uzupelnie zapotrzebowanie tak jak ty, aczkolwiej za awokado nie przepadam, moze nie umie zrobic lub wybrac dobrego. Raz próbowałam i wywaliłam ;-) ;)
To się zgadzamy z tym podejściem :) Oby tylko było i było zdrowe:yes:

Z avocado mam podobnie - tez nie przepadam:ninja2: Ale czego się nie robi:cool2: spróbuj z gotowanym jajkiem na pastę utrzeć, sól i pieprz i nawet go nie czuc:-D Tylko musi byc miękkie, ja kupuje 2,3 a pozniej leżą pare dni i dopiero sa dobre.

Kiedy chcesz podchodzić do następnego podejścia? Przepraszam, jeśli pisałaś, ale musiało mi to umknąć:sorry2:

reklama
To się zgadzamy z tym podejściem :) Oby tylko było i było zdrowe:yes:

Z avocado mam podobnie - tez nie przepadam:ninja2: Ale czego się nie robi:cool2: spróbuj z gotowanym jajkiem na pastę utrzeć, sól i pieprz i nawet go nie czuc:-D Tylko musi byc miękkie, ja kupuje 2,3 a pozniej leżą pare dni i dopiero sa dobre.

Kiedy chcesz podchodzić do następnego podejścia? Przepraszam, jeśli pisałaś, ale musiało mi to umknąć:sorry2:
Jutro mam wizyte u lekarza wiec zobacze co powie, ale najpierw musze tarczyce uregulowac, zapytam jutro co proponuje teraz lekarz zrobic bo jak ma razie to nasza ostatnia szansa. Takze w tym cyklu nie bede chciala podejsc tylko w nastepnym pewnie.
W sobotę ide zrobić caly panel tarczycy i dodatkowo prolaktyne i krzywa cukrzycowa i insulinowa. Zobacze co z tego wyjdzie. Chcialam zrobic usg tarczycy przed wizyta u endo ale juz nie dam rady bo nie ma terminów wiec zrobie dopiero za tydzien i przy nastepnej wizycie u endo pokaze.

Do góry