Marzycielka7
Fanka BB :)
Szczerze to nic dobrego o nich nie słyszałam ;(
Dlatego pewnie moja wit D3 jest niezmienna od kilku miesięcy [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze to nic dobrego o nich nie słyszałam ;(
Mi lekarka zaleciła albo ze Swansona albo Solgara. Biorę ten pierwszy i wyniki sa okJakiej firmy ta B6 i B 12 ?
Ja mam Formeds I biore 2 razy po tabletce każdejJakiej firmy ta B6 i B 12 ?
Też brałam Solgara, ale tylko dlatego, że na szybko nic innego nie dostałam. Ale nie polecam tych firm, bo oni używają rożne rakotwórcze składniki (ukryte oczywiście). Te koncerny bardzo skutecznie wciskają swoje produkty lekarzomMi lekarka zaleciła albo ze Swansona albo Solgara. Biorę ten pierwszy i wyniki sa ok
Winko tez dobre, ale możesz pic jedno i drugie Nie zaszkodzi, a może tylko pomoc Ja jeszcze sporo avocado jadłam, choć nie przepadam. Ale dzieki @Marzycielka7 odkryłam pastę z jajkiem i było pyszne Do tego w 1,5 mca zjedliśmy z M kg orzechów brazylijskich i nie zliczę ile pestek dyni. Tez pewnie swoje zrobiłyDzięki będę popijac zamiast winka[emoji6]
U mnie kazdy milimetr sie liczy...
Jesli chodzi o owoce to zalezy które, np truskawki, maliny, borowki maja niski ig wiec ok tylko troche w ograniczonej ilosci.
Ale juz arbuz, winogrona, banany, ananas maja wysoki ig wiec nie bardzo
O kurcze to nawet nie miałam o tym pojęcia dziękuje A gdzie kupujesz, bo przyznaje, ze tez pierwsze słyszę o tych firmach.Też brałam Solgara, ale tylko dlatego, że na szybko nic innego nie dostałam. Ale nie polecam tych firm, bo oni używają rożne rakotwórcze składniki (ukryte oczywiście). Te koncerny bardzo skutecznie wciskają swoje produkty lekarzom
Ja kiedyś też o takich sprawach nie widziałam i powiem Ci szczerze, że to co wiem teraz to jak dla mnie to jeden wielki kryminał.O kurcze to nawet nie miałam o tym pojęcia dziękuje❤ A gdzie kupujesz, bo przyznaje, ze tez pierwsze słyszę o tych firmach.
Ja w pierwszej ciąży brałam cały czas luteinę, mok gin mówił, że to w niczym nie zaszkodzi. U mnie nic złego się nie działo ale my staraliśmy się o tą ciążę 2.5 roku i lekarz o tym wiedział i stąd decyzja żeby brać luteinę cały czas.Nie wiem, szczerze mówiąc. Myślę, że jak będziesz brać dłużej to nic nie zaszkodzi. Niektóre dziewczyny biorą profilaktycznie luteinę do końca ciąży.
Niezły arsenał, ale mnie to wcale nie dziwi, bo mam podobna ilość Jak raz zobaczyła go koleżanka, gdy otwarłam szafkę, to aż wielkie oczy zrobiłaJa kiedyś też o takich sprawach nie widziałam i powiem Ci szczerze, że to co wiem teraz to jak dla mnie to jeden wielki kryminał.
Kupuje na stronach internetowych dobre-suplementy, aliness lub Allegro
A tu mój cały zestaw