Forget-me-not...
Fanka BB :)
Wlasnie ja nie biore zadnych lekow teraz.Ty faktycznie masz te wartości wysoko. A od kiedy bierzesz leki to ten cukier tez Ci tak skacze? Czy już jest opanowane?
Ja gdyby nie to forum to w życiu nie wpadłabym na to, ze mogę mieć coś nie tak z cukrem. Kto wie - może to jest przyczyna niepowodzenia za pierwszym razem. Choć nie chce tak gdybać.
Teraz biorę leki i mam to pod kontrola.
Nie mow mi, ze Ty z tych dziewczyn, które jak usłyszą, zw schudły to od razu czuja się okropnie Tak jakby mówienie „większym” dziewczynom, ze przytyły miałoby sprawic im przyjemności
Dostalam siofor od lekarza ale po jakiś 3tyg odstawilam bo skutki uboczne mialam straszne po nim. Myślę ze na samej diecie jest duzo lepiej bo nie mam ostatnio wlasnie objawow hipoglikemii a kiedys zawsze musislam miec cos do zjedzenia przy sobie tsk na wszelki wypadek.
Nie... ja lubie byc szczuplutka[emoji6]
Ale wiem ze niedowaga tez zle wplywa na płodność a ja mam jeszcze problem z cienkim endometrium...
Rok temu mialam podchodzic do drugiej próby ivf tutaj w Uk i nie chcieli zaczac stymulacji dopóki nie przytyje. Wiec obrzeralam sie slodyczami i czym tylko sie da. Ale i tak później zrezygnowalam...