reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niezły arsenał, ale mnie to wcale nie dziwi, bo mam podobna ilość ;) Jak raz zobaczyła go koleżanka, gdy otwarłam szafkę, to aż wielkie oczy zrobiła:-D

Dzieki za info, już się biorę za szukanie❤

Kurcze nie od dziś wiadomo, ze biznes farmaceutyczny jest ogromny i idą za nim potężne pieniądza. My zwykli obywatele tak na codzień albo nie zdajemy sobie z tego sprawy albo zupełnie zapominamy. I ciągną z naszych kieszeni, ile wlezie.
Nie ma problemu ;) jak wiem to pomogę :cool2:

Niestety ... biznes jak każdy inny. Liczą się tylko pieniądze.

reklama
Działają ;) sprawdziłam na mężu i na sobie ;)
Np u M witamina D3 w ciągu 2 miesięcy z 12 na 35 ;)
A mozesz kochana napisac mi dokladnie nazwe i firme wlasnie D3, B6,B12 i kwasy foliowego? I w jakiej dawce przyjmujesz? Bo otwieram zdjecie i mam rozmazane- chyba tel do bani. I w sumie nie pomyslalam, zeby mezowi zbadac wit. D. Czy cos jeszcze powinien sobie zbadac? ;)

Do góry