reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie badalam wit. B ale badalam geny i mam mthr dwie tereozygoty i pai tez. I po tych wynikach dostalam ten kwas zamiast zwyklego, do tego polocard i wit. A+E. dziekuje. O wszystko zapytam za tydzien na pierwszej wizycie w klinice. Od dzis zmieniam swoje zywienie. Co prawda jem zdrowo, bez zadnych uzywek, kolorowych i gazowanych napojów, chipsow itd. ale z duza iloscia slodyczy. Odstawiam!

Z dietą też nie jest lekko, ale czego sie nie robi dla upragnionego celu...[emoji6]
Ja cukrzycy nie mam a glukometr sobie kupilam zeby sprawdzac po czym cukier za bardzo mi sie podnosi. Nie wiem czy to juz nie paranoja...[emoji38] Wszyscy chyba z boku tak myślą...
Powodzenia

reklama
Z dietą też nie jest lekko, ale czego sie nie robi dla upragnionego celu...[emoji6]
Ja cukrzycy nie mam a glukometr sobie kupilam zeby sprawdzac po czym cukier za bardzo mi sie podnosi. Nie wiem czy to juz nie paranoja...[emoji38] Wszyscy chyba z boku tak myślą...
Powodzenia
Dziękuję! Niech sobie myślą co chcą- tak jak napisalas cel najwazniejszy. Mi zanim pobrali krew i podali glukoze zroboli badanie glukometrem. Ponoc jak nie jest to ciazowe to tak trzeba. Wyszlo ok.. a powiedz mi, wiesz moze jak to jest z wit. D? Bo juz przyszedl wynik i mam 35 a norma od 30 do 85. Powinnam cos brac skoro jest blisko dolnej granicy?

reklama
Do góry