Vinszka
Fanka BB :)
Spójrz na tabelę jak powinno wyglądać w II trymestrze. Ja miałam wczoraj 60Zrobilam progesteron I jest 30 schodze z lekow coraz bardziej ale czy nie jest za niski ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spójrz na tabelę jak powinno wyglądać w II trymestrze. Ja miałam wczoraj 60Zrobilam progesteron I jest 30 schodze z lekow coraz bardziej ale czy nie jest za niski ?
No niby jeszcze troche w normie ale malo czyli 30 kurde nie wiem co robicSpójrz na tabelę jak powinno wyglądać w II trymestrze. Ja miałam wczoraj 60
W czwartek zapytam lekarzaNo niby jeszcze troche w normie ale malo czyli 30 kurde nie wiem co robic
Nie wiem, szczerze mówiąc. Myślę, że jak będziesz brać dłużej to nic nie zaszkodzi. Niektóre dziewczyny biorą profilaktycznie luteinę do końca ciąży.No niby jeszcze troche w normie ale malo czyli 30 kurde nie wiem co robic
No I chyba to bedzie najbezpieczniejsze brac ja caly czasNie wiem, szczerze mówiąc. Myślę, że jak będziesz brać dłużej to nic nie zaszkodzi. Niektóre dziewczyny biorą profilaktycznie luteinę do końca ciąży.
Nie udało mi się właśnie plan jest taki że mam 2 lipca wizytę w Poznaniu u immunologa w novum i zobaczymy co powie. Nie chcę mi się wierzyć że wszystkie moje komórki są wadliwe genetycznie i przez to nie ma poprawnej implantacji. Gdzie nawet badań żadnych genetycznych nam nie zlecali... I jestem jeszcze zapisana do poradni medycyny nie konwencjonalnejPo criotransferze. Przy in vitro podobno nawet wieksze ryzyko pozamacicznej...
A co tam u Ciebie?
Udalo Ci sie upolowac jakis termin do Pasnika?
Jakie plany?
Wit d dobrze jak jest okolo 50 wiec 2000jednostek bym brala. Ja tez tak biore.Dziękuję! Niech sobie myślą co chcą- tak jak napisalas cel najwazniejszy. Mi zanim pobrali krew i podali glukoze zroboli badanie glukometrem. Ponoc jak nie jest to ciazowe to tak trzeba. Wyszlo ok.. a powiedz mi, wiesz moze jak to jest z wit. D? Bo juz przyszedl wynik i mam 35 a norma od 30 do 85. Powinnam cos brac skoro jest blisko dolnej granicy?
Ja nigdy nie mialam trzymanych do 6 doby ale widze ze nie jedna ma tu blastusie z 6 na zimowisku. Pewnie troche wolniej sie rozwijają i w 5 dobie jeszcze nie sa blastkami alba sa wczesnymi blastkami chca je hodować dalej...
Dobrze że są dwie... i oby kolejne dwie sie dalej rozwijaly... [emoji110][emoji110]
Zwykle pocztą przychodzi wszystko w około tydzień. Zle zrobilam ze nie kazalam wyslac poleconym, ale kiedys raz poleconym wyslali i szlo 3 tyg wiec teraz normalnie wysylam.
Nie chcialabym jednak zeby sie gdzies zawieruszylo, chociaz nigdy mi sie to nie zdarzyło.
Jak badałam wit D3 i wyszło mi bodajże 37 to dostałam zalecenie od lekarki brac 4000mg. Wiadomo, ze nie wolno przesadzać, ale w przypadku starań jest ona niezwykle waznaDziękuję! Niech sobie myślą co chcą- tak jak napisalas cel najwazniejszy. Mi zanim pobrali krew i podali glukoze zroboli badanie glukometrem. Ponoc jak nie jest to ciazowe to tak trzeba. Wyszlo ok.. a powiedz mi, wiesz moze jak to jest z wit. D? Bo juz przyszedl wynik i mam 35 a norma od 30 do 85. Powinnam cos brac skoro jest blisko dolnej granicy?
Ale czy to znaczy ze moje jajniki go nie produkuja wogole?No I chyba to bedzie najbezpieczniejsze brac ja caly czas
Dziewczyny ile dni od transferu blastocysty można spodziewać się bicia serduszka? W piątek mam wizytę i to bedzie 18dpt i dr powiedziała, że może może:-) jest to realne?
Dziewczyny ile dni po transferze robilyscie betę przy 3 dniowych zarodkach?
No I chyba to bedzie najbezpieczniejsze brac ja caly czas