Nie przesadzaj-pulpeta nie widziałaś - wstawilabym swój bezciazowy ale chyba aparat nie obejmie  haha pocieszam się, że to jeszcze po operacjiTylko ja taki pulpet a to dopiero 13 tydzien
reklama
Pini88
Fanka BB :)
Heh dzieki za wsparcie mam slabosc da poczkow a nadzieniem toffi co poradzeNie przesadzaj-pulpeta nie widziałaś - wstawilabym swój bezciazowy ale chyba aparat nie obejmie  haha pocieszam się, że to jeszcze po operacji
Konstancja27
Super. Myśl pozytywnie. Ja przy udanym transferze miałam tylko 4 pobrane A zaplodnily się 2 z czego jeden był ten szczęśliwy. Będzie Dobrze:-)Hej. Jestem już po punkcji. Pobrano 6 komórek. W poniedziałek mam transfer. Do tego czadu nic nie będziemy wiedzieli, ile się zaplodnilo i czy w ogóle. Nie ustaliliśmy nawet jeszcze z lekarzem ile będziemy podawać itd. Chyba to wszystko dopiero przed transferem.... Najgorsze to czekanie.
Justyska13
Boze kochana ja po stymulacji wygladam jak @Pala a ty to piękna masz figure ♥♥Ulala to się pochwal koniecznie [emoji8] u mnie to tak wygląda. Zobacz załącznik 979867
Justyska13
Dziewczyny jutro znowu ide na bete.czy konieczne jest robienie znowu estradiol i progesteron? Lekarz nie kazał juz tego robic tylko bete. Co uwazacie?
Pini88
Wydaje mi sie ze poziom hormonow jest rowniez wazny ja bym zrobila u mnie to bylo normalneDziewczyny jutro znowu ide na bete.czy konieczne jest robienie znowu estradiol i progesteron? Lekarz nie kazał juz tego robic tylko bete. Co uwazacie?
Justyska13
Ja m jesxcze iskierke nadziei a lekarz pewnie juz troche bardzie nie wierzy. Ale zrobieWydaje mi sie ze poziom hormonow jest rowniez wazny ja bym zrobila u mnie to bylo normalne
Pini88
Zrob kochana nadzieja zawsze jest I musi byc bez tego ani ruszJa m jesxcze iskierke nadziei a lekarz pewnie juz troche bardzie nie wierzy. Ale zrobie
monikao777
Dziewczyny ja dzisiaj po punkcji. Pobrano 17 jajeczek jutro reszta informacji ile z 6 się zaplodnilo....
reklama
Jest z czego wybierać!!! Piękny wynikDziewczyny ja dzisiaj po punkcji. Pobrano 17 jajeczek jutro reszta informacji ile z 6 się zaplodnilo....
Podziel się: