reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A widzisz dwie stymulacje moj mowi tylko o obecnej stymulacji o ostatnim transferze, mysle ze fakt nie zostania mama i noe bycia w ciazy noe dawałby mi spokoju ale coz... za bardzo go chyba kocham i pewnie tez nastawieni bylibysmy na sprzefanoe obecnego dużego mieszkania i ma podróże. A życie jak wiemy pisze samo scenariusze, moze koedys zdazylby sie cud jakby wszytko sie odpuscilo.

Dokladnie, czasem jeden dzien potrafi odwrocic nasze zycie do gory nogami

Zycze Wam moje kochane mnostwo szczescia i spelnienia marzen!!!
Niech wszystko sie poukalada
I zycie Was zaskoczy! [emoji173]️[emoji173]️
Bedzie kiedys w koncu dobrze!

Hej. Jestem już po punkcji. Pobrano 6 komórek. W poniedziałek mam transfer. Do tego czadu nic nie będziemy wiedzieli, ile się zaplodnilo i czy w ogóle. Nie ustaliliśmy nawet jeszcze z lekarzem ile będziemy podawać itd. Chyba to wszystko dopiero przed transferem.... Najgorsze to czekanie.
To trzymam mocno kciuki za owocny przelot do bazy ✊✊✊

reklama
Do góry