reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przecież sikaniec nie wyjdzie [emoji51]‍♀
Kochana uwierz w betę [emoji173]️
Dlatego mowie ze noe wiem co ja sobie myślałam haha. Tyle czasu ma tym forum, tyle człowiek natlumaczyl sie innym a robi to samo haha. Smieje sie sama z siebie bo nie ma szans by sikanoec wyszedl.
Dobra trzeba spiac dupe i czekac do południa ok 13-14 powinny byc wyniki w systemie

Dlatego mowie ze noe wiem co ja sobie myślałam haha. Tyle czasu ma tym forum, tyle człowiek natlumaczyl sie innym a robi to samo haha. Smieje sie sama z siebie bo nie ma szans by sikanoec wyszedl.
Dobra trzeba spiac dupe i czekac do południa ok 13-14 powinny byc wyniki w systemie
[emoji110][emoji110] mocne kciuki!!!! Będzie dobrze, bety do nieba życzę! [emoji8][emoji8]

@anielka0612 trzymamy mocne kciuki za jajcobranie, niech koszyczek będzie pelen dorodnych jajek, a później niech sie pieknie zapladniaja :-) :)

Ja juz w labie czelam na upust krwi i dzis wszystko sie okaze czy kropek sie zadomowil i ze mna zostanie
Kochana mocne kciuki za bete do nieba, niech pięknie rośnie. O niech Ci ten czas na oczekiwanie bardzo szybko minie.

@anielka0612 spokojnego snu i pięknych jajeczek

reklama
Do góry