anielka0612
Fanka BB :)
Dziękuje bardzoI ja trzymam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]
Normalnie denerwuje się jak przes matura
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje bardzoI ja trzymam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]
@anielka0612 trzymamy mocne kciuki za jajcobranie, niech koszyczek będzie pelen dorodnych jajek, a później niech sie pieknie zapladniaja
Ja juz w labie czelam na upust krwi i dzis wszystko sie okaze czy kropek sie zadomowil i ze mna zostanie
@anielka0612 trzymamy mocne kciuki za jajcobranie, niech koszyczek będzie pelen dorodnych jajek, a później niech sie pieknie zapladniaja
Ja juz w labie czelam na upust krwi i dzis wszystko sie okaze czy kropek sie zadomowil i ze mna zostanie
@anielka0612 mocne [emoji110][emoji110][emoji110]za jajeczka
@Justyska13 [emoji110][emoji110][emoji110]za jak największa betę
Dziewczyny czekamy na wieści od Was [emoji173]️
Dzieki dziewczyny Ja dojeżdżam do kliniki i bedziemy działaćZa obie NAJMOCNIEJSZE KCIUKI EVER[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mocne kciuki dziewczyny[emoji110][emoji110][emoji110]@anielka0612 trzymamy mocne kciuki za jajcobranie, niech koszyczek będzie pelen dorodnych jajek, a później niech sie pieknie zapladniaja
Wiecie co zrobilam najwiekszy błąd jaki moglam zrobić kupilam sikanca i zgadnijcie co wyszło? Bijaca po oczach BIEL! Nie wiem co ja sobie myślałam przrciez nie ma szans zeby nawet cien cienia wyszedl w 6 dpt. No co za wariatka.