reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anielka0612 trzymamy mocne kciuki za jajcobranie, niech koszyczek będzie pelen dorodnych jajek, a później niech sie pieknie zapladniaja :-) :)

Ja juz w labie czelam na upust krwi i dzis wszystko sie okaze czy kropek sie zadomowil i ze mna zostanie

@anielka0612 mocne [emoji110][emoji110][emoji110]za jajeczka
@Justyska13 [emoji110][emoji110][emoji110]za jak największa betę
Dziewczyny czekamy na wieści od Was [emoji173]️

@anielka0612 trzymamy mocne kciuki za jajcobranie, niech koszyczek będzie pelen dorodnych jajek, a później niech sie pieknie zapladniaja :-) :)

Ja juz w labie czelam na upust krwi i dzis wszystko sie okaze czy kropek sie zadomowil i ze mna zostanie

Za obie NAJMOCNIEJSZE KCIUKI EVER[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@anielka0612 mocne [emoji110][emoji110][emoji110]za jajeczka
@Justyska13 [emoji110][emoji110][emoji110]za jak największa betę
Dziewczyny czekamy na wieści od Was [emoji173]️
Za obie NAJMOCNIEJSZE KCIUKI EVER[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzieki dziewczyny❤️❤️ Ja dojeżdżam do kliniki i bedziemy działać :yes:
@Justyska13 bierz na cito, bo my tu wszystkie czekamy na powalająca betę:yes:
Niech to bedzie dobry dzień dla wszystkich:)

Mocne kciuki dziewczyny[emoji110][emoji110][emoji110]
Niech to bedzie dla Was piękny dzień z super wiadomościami...

Wiecie co zrobilam najwiekszy błąd jaki moglam zrobić ;-) ;) kupilam sikanca i zgadnijcie co wyszło? Bijaca po oczach BIEL! Nie wiem co ja sobie myślałam przrciez nie ma szans zeby nawet cien cienia wyszedl w 6 dpt. No co za wariatka.

reklama
Do góry