Nie Ty pierwsza i nie ostatnia, uwierzWiecie co zrobilam najwiekszy błąd jaki moglam zrobić kupilam sikanca i zgadnijcie co wyszło? Bijaca po oczach BIEL! Nie wiem co ja sobie myślałam przrciez nie ma szans zeby nawet cien cienia wyszedl w 6 dpt. No co za wariatka.
reklama
Pini88
Fanka BB :)
Ja nigdy nie biore bo to moze zawarzyc na wyniku moj lekarz mowil ze nie bracBrać ale 3-4 h przed badaniem.
Super No u Nas tez pierwsze udane a mamy 4 blastki jeszcze, wiec po drugie z pewnoscia wrocimyTak, też z in vitro
Mi kiedyś lekarz powiedział że dobrze jakby był powyżej 800.Dzoewczyny a jaki powinien byc poziom estradiolu mniej wiecej w 6 dpt?
Forget-me-not...
I jak tam? Lepiej juz sie czujesz? Wiesz juz ile komoreczek pobrali?Właśnie boli, dostałam ketonal i pomógł dosłownie na chwile. Teraz jeszcze pylargina dorzucili i już jest znosnie. Do tego mam ciśnienie 70/45 i lekko panikują. Ja zawsze mam niskie, ale wg nich powinnam mieć wyższe i jeszcze mi kroplówki dają. Chyba mnie ktoś wkurzyć powinien i wtedy skoczy l
[emoji110][emoji110][emoji110]
anielka0612
Ja już w drodze do domku Mamy pobrane 7 dojrzałych jajeczek mam nadzieje, ze się ładnie teraz seksuja na szkiełku żeby dorodna gromadka byla
@Justyska13 wiesz kiedy beda wyniki?
Forget-me-not...
No i super[emoji4]Ja już w drodze do domku Mamy pobrane 7 dojrzałych jajeczek mam nadzieje, ze się ładnie teraz seksuja na szkiełku żeby dorodna gromadka byla
Niech sie teraz pieknie łączą, dzielą i będą kiedyś wymarzoną gromadką mamusi i tatusia...
anielka0612
Oby, oby prawdopodobnie jutro dowiem się, ile sie zapłodnilo.No i super[emoji4]
Niech sie teraz pieknie łączą, dzielą i będą kiedyś wymarzoną gromadką mamusi i tatusia...
Ale muszę przyznać, ze srednio się czuje. Poprzednim razem zdecydowanie było lepiej.
Justyska13
Co chwile odswiezam strone i nic... brzuch mnie boli caly czas jak na okres... jakas wodnista biala wydzielina wydostaje mi sie, widoczna na bieliznie... okropnie się stresuje i m zle przeczucia!Ja już w drodze do domku Mamy pobrane 7 dojrzałych jajeczek mam nadzieje, ze się ładnie teraz seksuja na szkiełku żeby dorodna gromadka byla
reklama
Justyska13
Cudownie ze jest 7 zobaczysz bedzoe z nich kilka ladnych blastekOby, oby prawdopodobnie jutro dowiem się, ile sie zapłodnilo.
Ale muszę przyznać, ze srednio się czuje. Poprzednim razem zdecydowanie było lepiej.
Podziel się: