reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a przypomnij mi jak brałaś nospę? Ile razy dziennie? Mnie tak troche czasem pobolewa, kuje w jajnikach jak przy owulce. Wiec wtedy biorę nospę.

A betę włśnie mówili bym zrobiła 6 i 8 dpt, ja natomiast mysłałam by zrobić 7 i 10 dpt wtedy to już będzie pewniejsze czy udało się czy nie. A co do leżenia to też tak nie chce leżeć
U mnie beta pozytywna zawsze była w 6 dpt.

A tabletki to były 3x :
1 relanium
1 nospa forte
1 buspian.
Tak co 8 h brać miałam.

reklama
Ja po wizycie :) Jest 7 większych jajeczek:cool2:a pozostałe 2 małe już się chyba nie rusza:sad: szkoda, bo liczyłam, ze tym razem rozbije bank;)
Punkcja może w środę albo w czwartek. Teraz zaczynam się stresować, ile się zapłodni. Ale na to już wpływu nie mam i zostaje mi tylko czekanie.

Spokojnie do środy JesCze daleko [emoji8]

Dziewczyny czy któraś z Was chciałaby może odkupić ubranka dla dziewczynki r 56 kilka 62 z których już wyroslysmy? Sprzedam tanio bo po 1-3 zł bo nie mam gdzie chomikować...

To akurat może być dobry znak ☺ poczekaj spokojnie 3 dni i leć na betę ☺
No właśnie umowili mi wizytę w Novum na środę to będzie 9dpt żeby sprawdzić- wymóg sponsora bo badanie kliniczne. I chyba postanowiłam nie sprawdzać wcześniej bo jeśli się nie daj Bóg odpukac;-) nie udało to będę tam jechać w wisielczym nastroju.

Ja po wizycie :) Jest 7 większych jajeczek:cool2:a pozostałe 2 małe już się chyba nie rusza:sad: szkoda, bo liczyłam, ze tym razem rozbije bank;)
Punkcja może w środę albo w czwartek. Teraz zaczynam się stresować, ile się zapłodni. Ale na to już wpływu nie mam i zostaje mi tylko czekanie.
Kochana mi przy udanym transferze z którego mam córkę pobrali tylko 4 A zaplodnily się 2 i z tego jeden był szczęśliwy:-* nie liczy się ilość pamiętaj:-)

Kurcze dziewczyny po wstrzyknieciu flaxiparine i prolutex strasznoe mnie piecze to miejsce. To normalne? I nie wiem moja skora jakas dziwna sie zrobila bo noe moglam wbic igly dzis.

Kochana 7 to też niezły wynik a i jeszcze różne cuda mogą sie zadziać do końca stymulacji... jak u naszej Tiny kiedyś...
Dalej mocne[emoji110][emoji110]

reklama
Spokojnie do środy JesCze daleko [emoji8]
Z jednej strony racja, ale już sama lekarka powiedziała, ze one raczej nie zdążą dojrzeć. Wiadomo może byc rożnie i liczę na ta optymistyczna wersje :yes:
Kochana mi przy udanym transferze z którego mam córkę pobrali tylko 4 A zaplodnily się 2 i z tego jeden był szczęśliwy:-* nie liczy się ilość pamiętaj:-)
Pewnie, ze ważniejsza jest jakość:) Wolałabym mieć 2, ale i gwarancje, ze beda z tego różowe pupcie;) Niestety nikt tego nie sprawi, a o jakość tez się boje. W poprzedniej stymulacji zapłodniła się 1/3, wiec dlatego mam nadzieje, ze bedzie ich jak najwiecej. Jestem już nie najmłodsza i zdaje sobie sprawę, ze to nie wpływa pozytywnie na jakość, a do tego u nas problemy z nasieniem, wiec może byc rożnie.

Do góry