reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Justyska13 Prolutex jest dosc gesty i lepki? Ja takie odniosłam wrazenie. Po pierwszym zastrzyku brzuch mnie bolal dwa dni. Takze wszystko w porządku z Twoja skora ;) trzymam kciuki za transfer i za maluszki!
@anielka0612 mam nadzieje, ze jajeczka jeszcze ladnie urosna do przyszlego tygodnia. Trzumam kciuki! :)
Dziękuje bardzo:) tez mam taka cichutka nadzieje:)

reklama
dzięki @Viniszka to ja w sumie brałam 4,5 dniai zostaje na naspiei buscopanie teraz.
Dziewczyny ktòrym się udało bolały was piersi (czułyście je) bo ja nicichnir czuję są normalnw jak zawsze juź schizuję :_( że się nie udało. Dziś bedzie 5 doba po transferze dwòch blastek, na betę idę we wtorek. Boje się strasznie. @Konstancja27 a ty masz jakieś objawybetujemy w tym samym czasiemniej więcej.

dzięki @Viniszka to ja w sumie brałam 4,5 dniai zostaje na naspiei buscopanie teraz.
Dziewczyny ktòrym się udało bolały was piersi (czułyście je) bo ja nicichnir czuję są normalnw jak zawsze juź schizuję :_( że się nie udało. Dziś bedzie 5 doba po transferze dwòch blastek, na betę idę we wtorek. Boje się strasznie. @Konstancja27 a ty masz jakieś objawybetujemy w tym samym czasiemniej więcej.

Ja mam dziś 8dpt 2 dniowego zarodka i niestety czuję się na okres typowo wiec myślę,że znowu nic z tego. Na betę pójdę w poniedziałek dla formalności. A brzuch to mnie ogólnie pobolewa już od 3dpt.

Ja mam dziś 8dpt 2 dniowego zarodka i niestety czuję się na okres typowo wiec myślę,że znowu nic z tego. Na betę pójdę w poniedziałek dla formalności. A brzuch to mnie ogólnie pobolewa już od 3dpt.
Mnie bolał brzuch okresowo w 7dpt i właściwie od początku po transferze pobolewał. Dzisiaj czekam na pierwszą wizytę po udanym transferze :) też myslalam ze po wszystkim i czekałam na okres.
Głowa do góry :)

Mnie piersi nie bolały wcale. Po żadnym z transferów, czy był udany czy nie udany.
Także to, że nie bolą nic nie znaczy :)
boleć mnie zaczęły dopiero w starszej ciąży, w drugim trymestrze.
Głowa do góry i nie schizujemy :*

Wyślij go do nas, to go tu na forum doedukujemy :angry::-D
A tak serio to żyj normalnie bo inaczej zwariujesz. Gorszy stres przy sprawdzaniu każdego sygnału z organizmu niż luz i normalne podejscie

Mnie też bolał brzuch jak na okres i mój mały Cud właśnie sobie śpi zajmując pół naszego łóżka :tak:
Dokladnie tak kochana. Jak na razie to bardziej piecze mnie w tym moejscu gdzie wczoraj zeobilam zastrzyki i jak ma zlosc gardlo mnie drapie :-( :( i kaszel dochodzi

Do wczoraj mega bolały mnie piersi ale nie wiem czy to objaw udanego transferu :-) I mam bol brzucha jak na okres, nawet wczoraj o tym pisałam bo już myślałam, że wszystko stracone ale dziewczyny mnie uspokoiły bo niektóre tak miały i się udało. Przy pierwszym udanym transferze wyraznie bolaly mnie plecy na dole a teraz nie...tzn.chyba nie, czasem mnie zabolą ale to dlatego, że noszę córkę a juz swoje waży:-) wtedy bolały inaczej. A tak to cisza. A u Ciebie jakie objawy? We wtorek będzie który dpt?? U mnie w środę 9 dpt jednej blastki.

reklama
Mnie bolał brzuch okresowo w 7dpt i właściwie od początku po transferze pobolewał. Dzisiaj czekam na pierwszą wizytę po udanym transferze :) też myslalam ze po wszystkim i czekałam na okres.
Głowa do góry :)
No właśnie mnie też w zasadzie od samego transferu pobolewa brzuch ale ja to wszystko zrzucam na dzwiganie córki. 8-)

Do góry