reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Justyska13 Prolutex jest dosc gesty i lepki? Ja takie odniosłam wrazenie. Po pierwszym zastrzyku brzuch mnie bolal dwa dni. Takze wszystko w porządku z Twoja skora ;) trzymam kciuki za transfer i za maluszki!
@anielka0612 mam nadzieje, ze jajeczka jeszcze ladnie urosna do przyszlego tygodnia. Trzumam kciuki! :)
Dziękuje bardzo:) tez mam taka cichutka nadzieje:)

reklama
dzięki @Viniszka to ja w sumie brałam 4,5 dniai zostaje na naspiei buscopanie teraz.
Dziewczyny ktòrym się udało bolały was piersi (czułyście je) bo ja nicichnir czuję są normalnw jak zawsze juź schizuję :_( że się nie udało. Dziś bedzie 5 doba po transferze dwòch blastek, na betę idę we wtorek. Boje się strasznie. @Konstancja27 a ty masz jakieś objawybetujemy w tym samym czasiemniej więcej.

dzięki @Viniszka to ja w sumie brałam 4,5 dniai zostaje na naspiei buscopanie teraz.
Dziewczyny ktòrym się udało bolały was piersi (czułyście je) bo ja nicichnir czuję są normalnw jak zawsze juź schizuję :_( że się nie udało. Dziś bedzie 5 doba po transferze dwòch blastek, na betę idę we wtorek. Boje się strasznie. @Konstancja27 a ty masz jakieś objawybetujemy w tym samym czasiemniej więcej.

Ja mam dziś 8dpt 2 dniowego zarodka i niestety czuję się na okres typowo wiec myślę,że znowu nic z tego. Na betę pójdę w poniedziałek dla formalności. A brzuch to mnie ogólnie pobolewa już od 3dpt.

Ja mam dziś 8dpt 2 dniowego zarodka i niestety czuję się na okres typowo wiec myślę,że znowu nic z tego. Na betę pójdę w poniedziałek dla formalności. A brzuch to mnie ogólnie pobolewa już od 3dpt.
Mnie bolał brzuch okresowo w 7dpt i właściwie od początku po transferze pobolewał. Dzisiaj czekam na pierwszą wizytę po udanym transferze :) też myslalam ze po wszystkim i czekałam na okres.
Głowa do góry :)

Mnie piersi nie bolały wcale. Po żadnym z transferów, czy był udany czy nie udany.
Także to, że nie bolą nic nie znaczy :)
boleć mnie zaczęły dopiero w starszej ciąży, w drugim trymestrze.
Głowa do góry i nie schizujemy :*

Wyślij go do nas, to go tu na forum doedukujemy :angry::-D
A tak serio to żyj normalnie bo inaczej zwariujesz. Gorszy stres przy sprawdzaniu każdego sygnału z organizmu niż luz i normalne podejscie

Mnie też bolał brzuch jak na okres i mój mały Cud właśnie sobie śpi zajmując pół naszego łóżka :tak:
Dokladnie tak kochana. Jak na razie to bardziej piecze mnie w tym moejscu gdzie wczoraj zeobilam zastrzyki i jak ma zlosc gardlo mnie drapie :-( :( i kaszel dochodzi

Do wczoraj mega bolały mnie piersi ale nie wiem czy to objaw udanego transferu :-) I mam bol brzucha jak na okres, nawet wczoraj o tym pisałam bo już myślałam, że wszystko stracone ale dziewczyny mnie uspokoiły bo niektóre tak miały i się udało. Przy pierwszym udanym transferze wyraznie bolaly mnie plecy na dole a teraz nie...tzn.chyba nie, czasem mnie zabolą ale to dlatego, że noszę córkę a juz swoje waży:-) wtedy bolały inaczej. A tak to cisza. A u Ciebie jakie objawy? We wtorek będzie który dpt?? U mnie w środę 9 dpt jednej blastki.

reklama
Mnie bolał brzuch okresowo w 7dpt i właściwie od początku po transferze pobolewał. Dzisiaj czekam na pierwszą wizytę po udanym transferze :) też myslalam ze po wszystkim i czekałam na okres.
Głowa do góry :)
No właśnie mnie też w zasadzie od samego transferu pobolewa brzuch ale ja to wszystko zrzucam na dzwiganie córki. 8-)

Do góry