reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze dziewczyny po wstrzyknieciu flaxiparine i prolutex strasznoe mnie piecze to miejsce. To normalne? I nie wiem moja skora jakas dziwna sie zrobila bo noe moglam wbic igly dzis.
Jak brałam Clexane (to inna heparyna) to ledwo znosiłam te zastrzyki - tez strasznie piekły. Chyba te beste tak maja:rofl2:
Kochana 7 to też niezły wynik a i jeszcze różne cuda mogą sie zadziać do końca stymulacji... jak u naszej Tiny kiedyś...
Dalej mocne[emoji110][emoji110]
Pewnie, ze niezły, ale zawsze mogłoby byc lepiej :p Najwazniejsze, ze ładnie rosną i żeby się pozniej zapłodnily.
Dziękuje za kciuki:*)

reklama
Kurcze dziewczyny po wstrzyknieciu flaxiparine i prolutex strasznoe mnie piecze to miejsce. To normalne? I nie wiem moja skora jakas dziwna sie zrobila bo noe moglam wbic igly dzis.
Tak to normalne. Po heparynie szczypie a prolutex chyba bardziej boli.
Jesli ciagle robisz w jednej okolicy to mozesz trafiac w zrosty. Rob na rozne strony i rozne miejsca.

Koc
Z jednej strony racja, ale już sama lekarka powiedziała, ze one raczej nie zdążą dojrzeć. Wiadomo może byc rożnie i liczę na ta optymistyczna wersje :yes:

Pewnie, ze ważniejsza jest jakość:) Wolałabym mieć 2, ale i gwarancje, ze beda z tego różowe pupcie;) Niestety nikt tego nie sprawi, a o jakość tez się boje. W poprzedniej stymulacji zapłodniła się 1/3, wiec dlatego mam nadzieje, ze bedzie ich jak najwiecej. Jestem już nie najmłodsza i zdaje sobie sprawę, ze to nie wpływa pozytywnie na jakość, a do tego u nas problemy z nasieniem, wiec może byc rożnie.
Kochana moze byc roznoe. Popatrz u mnie 19 pecherzykow 6 zaplodnili i w 5 doboe tylko 1 blastka a z pozostałymi nie wiadomo. Musi byc dobrze

Jak brałam Clexane (to inna heparyna) to ledwo znosiłam te zastrzyki - tez strasznie piekły. Chyba te beste tak maja:rofl2:

Pewnie, ze niezły, ale zawsze mogłoby byc lepiej [emoji14] Najwazniejsze, ze ładnie rosną i żeby się pozniej zapłodnily.
Dziękuje za kciuki:*)
Wiadomo ze chcemy żeby bylo dużo bo na każdym etapie mogą byc jakieś straty a i łatwiej by sie psychicznie przez wszystko przechodzilo wiedząc ze jest kilka mrozaczkow...
A wiesz jakiej wielkosci pecherzyki?

Koc

Kochana moze byc roznoe. Popatrz u mnie 19 pecherzykow 6 zaplodnili i w 5 doboe tylko 1 blastka a z pozostałymi nie wiadomo. Musi byc dobrze
Doskonale zdaje sobie sprawę, ze może byc rożnie. Jakby nie było całe invitro to tak naprawdę wielka loteria. Teoretycznie każdy może wygrać, tylko nie wiadomo ile musi czekac na ta wygrana :)
Wiadomo ze chcemy żeby bylo dużo bo na każdym etapie mogą byc jakieś straty a i łatwiej by sie psychicznie przez wszystko przechodzilo wiedząc ze jest kilka mrozaczkow...
A wiesz jakiej wielkosci pecherzyki?
Chyba przez fakt, ze po pierwszej procedurze nic mi nie zostało, to teraz bardzo bym chciała, żeby było inaczej.
2 sa 10mm i te już raczej nie rusza. Reszta pomiędzy 13 a 17mm.
Ale pociesza mnie fakt, ze i tak jest więcej niż poprzednio:)
Chyba po ostatniej wizycie wpadłam w lekka euforię i teraz troszke przywołało mnie zycie do porządku i odczuwam lekki zawód8-) Albo to już zaczyna się stresik przed kolejnym etapem:)

Moj to wogole 100 lat za murzynami z mitami dotyczacymi ciazy , tego co wolno i czego nie wolno... wróć wg niego nie wiem czy w ogóle wolno oddychac

Wyślij go do nas, to go tu na forum doedukujemy :angry::-D
A tak serio to żyj normalnie bo inaczej zwariujesz. Gorszy stres przy sprawdzaniu każdego sygnału z organizmu niż luz i normalne podejscie

Kochane dziś 4dpt blastocysty i pojawił się ból brzucha jak na okres :-( chyba wszystko na nic :-(

Mnie też bolał brzuch jak na okres i mój mały Cud właśnie sobie śpi zajmując pół naszego łóżka :tak:

reklama
Do góry