Konstancja27
Fanka BB :)
Kochane dziś 4dpt blastocysty i pojawił się ból brzucha jak na okres :-( chyba wszystko na nic :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak ja miałam paracetamol w kroplówce bo brzuch mnie bolał po 30 min od punkcjiDzięki kochana mimo wszystko jakiś stres jest. Później jeszcze brałaś przeciwbólowe? Z tego co pamiętam 3 lata temu miałam punkcje i koszule w klinice dawali swoje
To akurat może być dobry znak poczekaj spokojnie 3 dni i leć na betęKochane dziś 4dpt blastocysty i pojawił się ból brzucha jak na okres :-( chyba wszystko na nic :-(
kochana ta cały czas mu to tłumaczę, ale on jest pod tym względem tragiczny. Wygooglował sobie jakieś bzdety i mi je czyta. To mu już wprost powiedziałm ze w necie też pisza że alkohol szkodzi na plemniki i nie wolno pić a jakoś lekarz pozwolił okazjonalnie to juz nie skomentował mój mąż to wogóle uważa że nie trzeba się malować, chodzić do fryzjera itp... najlepiej to chyba żyć w lepiance. Szkoda gadać ja i tak zrobie swoje. a cała jazda poszła o to że na 8 w sobotę jestem umówiona u mojej mamy 30km od mojego domu do fryzjera a na 7 mam zrobić bhcg w labie i on uważa to za problem... oj BoziuJustyska powiedz mu, że nie ma co przesadzać! I jak chce to niech sam leży 24h na dobę. Zarodeczek już jest w Tobie i lakier mu nie zaszkodzi!
dzięki mi zostały po mensinormie 0,4/14mm wiec pewnie też będąNajlepsze igły do prolutex to 0.3*13mm są super krótkie cienkie i ostre
Relanium brałam 3x1 do bety czyli do 6 dpt.dzięki dziewczynki bo zastanawiam się czy dalej brać bo brałam 4 dni. a z drugiej strony chyba nie może zaszkodzić przynajmniej człowiek trochę się wyciszy z tych stresów.
@Vinszka ty w których dniach robiłaś betę? aaa nospę też brałaś?Relanium brałam 3x1 do bety czyli do 6 dpt.
Brałam od dnia transferu relanium nospe i buscopan do 6 dpt@Vinszka ty w których dniach robiłaś betę? aaa nospę też prałaś?
a przypomnij mi jak brałaś nospę? Ile razy dziennie? Mnie tak troche czasem pobolewa, kuje w jajnikach jak przy owulce. Wiec wtedy biorę nospę.Brałam od dnia transferu relanium nospe i buscopan do 6 dpt
Beta była w 3, 6, 9 dpt i chyba w 14... Te 3 były najważniejsze dla mnie.
A co do leżenia plackiem. Aktualnie nie miałam nawet na to możliwości, a i tak się udało. Co ma być to będzie, najważniejsze to się nie przemęczać i pilnować by nie było skurczów macicy. Dlatego tabsy były w ruchu.