reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie
Czy któraś z Was po lekach miała uczucie ciężkości nóg? Mnie bola całe łydki jakby mi ktoś łańcuchy poprzyczepial do nich aż mi stopy mrowieja [emoji20]

reklama
Dziewczyny jutro rano punkcja, jakoś tak się boję... co powinnam zabrać ? I jak długO później lezalyscie w klinice?
Weź koszule, klapki, wodę i możesz wziąć coś do zjedzenia. Ja tym razem bardzo dobrze to przeszłam i po godzinie to już wyszłam z kliniki, a poprzednim razem chyba 2 godziny leżałam. Wszystko zależy od organizmu. Będzie dobrze, po śpisz sobie trochę. Szybko zleci. Ja we wtorek mialam punkcje, a juz jutro transfer... Trzymam kciuki za łagodny przebieg i piękne jajeczka.

Dziewczyny jutro rano punkcja, jakoś tak się boję... co powinnam zabrać ? I jak długO później lezalyscie w klinice?
Kochana ja lezalam ok 1-1,5 h. Czulam sie dobrzr poki nie przestał dzialac paracetamol. Mialam wode koszule zakrywajaca tylek alr to i tak nic bo jak sie kladziesz to z koszula w górze. Aaa i mialam skarpetki. Wszystko tak jak dziewczyny doradzaly. Nie stresuj nie na prawde... swietnie sie zasypia nawet nie wiesz kiedy 8-)

Weź koszule, klapki, wodę i możesz wziąć coś do zjedzenia. Ja tym razem bardzo dobrze to przeszłam i po godzinie to już wyszłam z kliniki, a poprzednim razem chyba 2 godziny leżałam. Wszystko zależy od organizmu. Będzie dobrze, po śpisz sobie trochę. Szybko zleci. Ja we wtorek mialam punkcje, a juz jutro transfer... Trzymam kciuki za łagodny przebieg i piękne jajeczka.
Dzięki, to moja druga punkcja, za pierwszym razem nie było tak źle.. najgorsze później to czekanie ile zarodków będzie.
To trzymam kciuki za Twojego kropeczka i nudnych 9 m-cy :)

Kochana ja lezalam ok 1-1,5 h. Czulam sie dobrzr poki nie przestał dzialac paracetamol. Mialam wode koszule zakrywajaca tylek alr to i tak nic bo jak sie kladziesz to z koszula w górze. Aaa i mialam skarpetki. Wszystko tak jak dziewczyny doradzaly. Nie stresuj nie na prawde... swietnie sie zasypia nawet nie wiesz kiedy 8-)
Dzięki kochana :) mimo wszystko jakiś stres jest. Później jeszcze brałaś przeciwbólowe? Z tego co pamiętam 3 lata temu miałam punkcje i koszule w klinice dawali swoje

Justyska powiedz mu, że nie ma co przesadzać! I jak chce to niech sam leży 24h na dobę. Zarodeczek już jest w Tobie i lakier mu nie zaszkodzi!

reklama
Do góry