reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie
Czy któraś z Was po lekach miała uczucie ciężkości nóg? Mnie bola całe łydki jakby mi ktoś łańcuchy poprzyczepial do nich aż mi stopy mrowieja [emoji20]

reklama
Dziewczyny jutro rano punkcja, jakoś tak się boję... co powinnam zabrać ? I jak długO później lezalyscie w klinice?
Weź koszule, klapki, wodę i możesz wziąć coś do zjedzenia. Ja tym razem bardzo dobrze to przeszłam i po godzinie to już wyszłam z kliniki, a poprzednim razem chyba 2 godziny leżałam. Wszystko zależy od organizmu. Będzie dobrze, po śpisz sobie trochę. Szybko zleci. Ja we wtorek mialam punkcje, a juz jutro transfer... Trzymam kciuki za łagodny przebieg i piękne jajeczka.

Dziewczyny jutro rano punkcja, jakoś tak się boję... co powinnam zabrać ? I jak długO później lezalyscie w klinice?
Kochana ja lezalam ok 1-1,5 h. Czulam sie dobrzr poki nie przestał dzialac paracetamol. Mialam wode koszule zakrywajaca tylek alr to i tak nic bo jak sie kladziesz to z koszula w górze. Aaa i mialam skarpetki. Wszystko tak jak dziewczyny doradzaly. Nie stresuj nie na prawde... swietnie sie zasypia nawet nie wiesz kiedy 8-)

Weź koszule, klapki, wodę i możesz wziąć coś do zjedzenia. Ja tym razem bardzo dobrze to przeszłam i po godzinie to już wyszłam z kliniki, a poprzednim razem chyba 2 godziny leżałam. Wszystko zależy od organizmu. Będzie dobrze, po śpisz sobie trochę. Szybko zleci. Ja we wtorek mialam punkcje, a juz jutro transfer... Trzymam kciuki za łagodny przebieg i piękne jajeczka.
Dzięki, to moja druga punkcja, za pierwszym razem nie było tak źle.. najgorsze później to czekanie ile zarodków będzie.
To trzymam kciuki za Twojego kropeczka i nudnych 9 m-cy :)

Kochana ja lezalam ok 1-1,5 h. Czulam sie dobrzr poki nie przestał dzialac paracetamol. Mialam wode koszule zakrywajaca tylek alr to i tak nic bo jak sie kladziesz to z koszula w górze. Aaa i mialam skarpetki. Wszystko tak jak dziewczyny doradzaly. Nie stresuj nie na prawde... swietnie sie zasypia nawet nie wiesz kiedy 8-)
Dzięki kochana :) mimo wszystko jakiś stres jest. Później jeszcze brałaś przeciwbólowe? Z tego co pamiętam 3 lata temu miałam punkcje i koszule w klinice dawali swoje

Justyska powiedz mu, że nie ma co przesadzać! I jak chce to niech sam leży 24h na dobę. Zarodeczek już jest w Tobie i lakier mu nie zaszkodzi!

reklama
Do góry