reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy tsh moze podskoczyc po lekach do stymulacji? Aaa progesteron > 80ng/ml
Ja też miałam takie tsh , progesteron więcej niż 80 i sie udało tsh podskoczyło prawdopodobnie po lekach jak już byłam w ciąży to tsh spadło mi do 1.7 o ile dobrze pamiętam także trzymamy ✊✊✊ musi sie udać ja modlilam sie do Św Rity i wymodliłam ❤❤❤

Dzieki za rade;) zrobie sobie honocysteine na dniach bo juz 3 miesiac leci jak jem ta pregne i zobacze jak wyjdzie. Jak wyjdzie zla to wtedy kupie prenatal i za jakis czas znow sprawdze. Ile Wy dziewczyny wiecie [emoji50][emoji50][emoji50] tyle czasu miesiac w miesiac u lekarzy, specjalistow a oni nic nie stwierdzili...
Kurczę nie pomyślałam o tym żeby powtórzyć homocystrine. Też wyszła mi nie taka dlatego mam zlecone witaminy metylowane.

Przepraszam że tak późno, ale urodziłam wczoraj o 22:17,Julka ma 3200 g ,mierzy całe 52 cm ,poród straszny (głównie jeżeli chodzi o skurcze ,miałam podane znieczulenie zzo, za to położna z którą urodziłam-Nie była opłacona ,dusza nie człowiek ,myślę że gdyby nie ona to było by gorzej ,ale ... Jak położyli mi na brzuch to małe cudo wszystko odeszło w niepamięć .
Teraz uczymy się siebie.
Kochane życzę każdej z was takiego szczęścia i za każdą trzymam kciuki.
Buziaki
Serdeczne gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was:-)

Cos w tym jest. Moj wynik tsh po stymulacji i swiezym transferze byl ponad 4. Zwiekszyli mi lekarze dawke i wszystko szybciutko wróciło mi do normy. Teraz wynik ponizej 1. Jutro lekarzowi powiedz od razu co i jak powinien cos poradzic na to , a jak wroci endokrynolog to pojdz na spokojnie na wizytę :):)
Jezu dzieki bo juz się stresowalam tym bardziej ze po rym wyniku 2,2 mialam raz w tyg dawke 0,75 a tak to 0,335 gdzie wczesniej tylko 0,335 a wynik dalej skoczyl wiec tez tak myslalam ze to moze przez stymulację

Ja też miałam takie tsh , progesteron więcej niż 80 i sie udało tsh podskoczyło prawdopodobnie po lekach jak już byłam w ciąży to tsh spadło mi do 1.7 o ile dobrze pamiętam także trzymamy ✊✊✊ musi sie udać ja modlilam sie do Św Rity i wymodliłam ❤❤❤
Beatko to jak tobie tak dobrze wychodza modlitwy to proszę pamietaj o mnie wieczorkiem :-) ♥♥♥

reklama
Do góry