Marzycielka7
Fanka BB :)
Ja robiłam w diagnostyce i nie musiałam mieć żadnego skierowania.
Ooo dziekuje [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam w diagnostyce i nie musiałam mieć żadnego skierowania.
W ciąży musiałam mieć skierowania, tak samemu mi nie chcieli zrobić... Dziwne to
To może najlepiej zadzwoń i zapytaj, bo jak trzeba skierowanie to musiałabyś do rodzinnego podejść. A po co marnować czasOoo dziekuje [emoji8]
Ja też miałam takie tsh , progesteron więcej niż 80 i sie udało tsh podskoczyło prawdopodobnie po lekach jak już byłam w ciąży to tsh spadło mi do 1.7 o ile dobrze pamiętam także trzymamy musi sie udać ja modlilam sie do Św Rity i wymodliłam ❤❤❤Dziewczyny czy tsh moze podskoczyc po lekach do stymulacji? Aaa progesteron > 80ng/ml
Tak mi podskoczylo bardzo i musialam zwiekszyc dawke lekow, a i nie bierz z innymi lekami rano najpierw wez na tarczyce a po 30min dopiero inne lekiDziewczyny czy tsh moze podskoczyc po lekach do stymulacji? Aaa progesteron > 80ng/ml
Kurczę nie pomyślałam o tym żeby powtórzyć homocystrine. Też wyszła mi nie taka dlatego mam zlecone witaminy metylowane.Dzieki za rade zrobie sobie honocysteine na dniach bo juz 3 miesiac leci jak jem ta pregne i zobacze jak wyjdzie. Jak wyjdzie zla to wtedy kupie prenatal i za jakis czas znow sprawdze. Ile Wy dziewczyny wiecie [emoji50][emoji50][emoji50] tyle czasu miesiac w miesiac u lekarzy, specjalistow a oni nic nie stwierdzili...
Serdeczne gratulacje, wszystkiego dobrego dla Was:-)Przepraszam że tak późno, ale urodziłam wczoraj o 22:17,Julka ma 3200 g ,mierzy całe 52 cm ,poród straszny (głównie jeżeli chodzi o skurcze ,miałam podane znieczulenie zzo, za to położna z którą urodziłam-Nie była opłacona ,dusza nie człowiek ,myślę że gdyby nie ona to było by gorzej ,ale ... Jak położyli mi na brzuch to małe cudo wszystko odeszło w niepamięć .
Teraz uczymy się siebie.
Kochane życzę każdej z was takiego szczęścia i za każdą trzymam kciuki.
Buziaki
Jezu dzieki bo juz się stresowalam tym bardziej ze po rym wyniku 2,2 mialam raz w tyg dawke 0,75 a tak to 0,335 gdzie wczesniej tylko 0,335 a wynik dalej skoczyl wiec tez tak myslalam ze to moze przez stymulacjęCos w tym jest. Moj wynik tsh po stymulacji i swiezym transferze byl ponad 4. Zwiekszyli mi lekarze dawke i wszystko szybciutko wróciło mi do normy. Teraz wynik ponizej 1. Jutro lekarzowi powiedz od razu co i jak powinien cos poradzic na to , a jak wroci endokrynolog to pojdz na spokojnie na wizytę
Beatko to jak tobie tak dobrze wychodza modlitwy to proszę pamietaj o mnie wieczorkiem :-) ♥♥♥Ja też miałam takie tsh , progesteron więcej niż 80 i sie udało tsh podskoczyło prawdopodobnie po lekach jak już byłam w ciąży to tsh spadło mi do 1.7 o ile dobrze pamiętam także trzymamy musi sie udać ja modlilam sie do Św Rity i wymodliłam ❤❤❤
Aaa widzisz a ja biore euthyrox progesteron estrofem i encorton wszystkobo jednej porze. To teraz bede musiala zrobic odstepTak mi podskoczylo bardzo i musialam zwiekszyc dawke lekow, a i nie bierz z innymi lekami rano najpierw wez na tarczyce a po 30min dopiero inne leki