reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobietki w poniedziałek miałam transfer. We wtorek mąż był do 21 w pracy (musiał zostać bo coś się stało z jego kolegą, zawsze pracuje do 17) A córka tego dnia była taka maruda, cały czas rączki i rączki mimo, że już biega (ma prawie 15 miesięcy). Dziś byłam w Biedronce na zakupach bo jutro mam urodziny więc spodziewam się gości, niby nic ciężkiego nie Było ale same wiecie..no nie uważałam na siebie w ciągu tych dni. :-( I tu moje pytanie- czy jest tu mamusia, która też nie odpoczywala po transferze i mimo to się udało?? Kaszlu mnie myśli, że przez to może się nie udać:-(
Ja od razu po transferze przyjechałam po synka (nie chodzi sam jeszcze ) i pojechałam do babci na urodziny, bo impreza zaplanowana, a ciężko było się wykręcić, w międzyczasie zakupy i bieg do kwiaciarni po kwiatki, następny dzień sprzątanie bo to przed świętami było , zakupy gotowanie, pieczenie, obecnie 9 tydzień :)więc według mnie to chyba nie ma znaczenia , też miałam wyrzuty sumienia że się nie oszczędzałam,

reklama
Hej. Jutro mam pierwszą kontrolę pęcherzyków podczas stymulacji. Mam również zbadać poziom estradiolu. Czy to badanie należy wykonać naczczo czy niekoniecznie?

Eutyrox na czczo zawsze I czekasz pol godzinki dopiero mozna cos jescNa poczatku mialam z tym problem bo wymioty lezalam nieruchomo pol godzinki zeby nie wymiotowac
I leki tez trzeba brac w innym czasie niektore to nawet powinno sie brac nie wczesniej niz 4 godziny po

W zasadzie 3 transfery, 2 w pierwszym cyklu, 1 w drugim ten udany na chwilę. Ja przy dobrych wynikach i lekach, ktore biorą osoby z forum - przy takich samych dawkach, mam bardzo malo komorek, za kazdym razem tylko 7 i tylko 3 dobre.
Ja mialam 9 i tylko 4 dobre a co terax bedzie nie wiem

5 transferow z 3 procedur.
Bardzo mi przykro. Wiem ze przezywam 2 transfery ale boli ze nie mam nawet cienia cieniow ze ja dam rade zajsc w ta ciaze.. Ze ja jestem jakas wadliwa a wydawalo sie ze tylko plemniki slabe a tu wychodzi ze ja jestem i moje endo nie wiem co

@anielka0612 trzymamy kciuki za koszyczek pelen jajeczek:-) :)
@Agnieszka322 trzymamy kciuki za podgladanie jajeczek :-) :)
@Vinszka pieknych widokow i samych dobrych wiesci na prenatalnych :-) :)
@Murawa niech lekarz da zielone światło i ustali najlepszy plan dzialania do transferu :-) :)
A na koniec trzymajcie dziś za mnie kciuki niech ten dzien bedzie szczesliwy dla mnie i dla wszystkich :-) :)

Ostatnia edycja:
@Murawa niech lekarz da zielone światło i ustali najlepszy plan dzialania do transferu :-) :)

A na koniec trzymajcie dziś za mnie kciuki niech ten dzien bedzie szczesliwy dla mnie i dla wszystkich :-) :)

Dziękuję ;)
Dziewczynki mocne kciuki ✊✊✊
Niech dzień będzie bogaty w same super wieści:tak::tak::tak:
Ps. Ja to się czuję jak dziewica przed pierwszą wizytą po taaaakiej przerwie :errr::errr::errr::p:p:p
Miłego dnia!!!

reklama
Mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
I samych dobrych wiadomości kochane

@anielka0612 o ktorej wizyta?
Recepta juz doszła. DZIĘKUJĘ!!![emoji8]

Do góry