reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze dziewczyny podskoczylo mi dalej tsh z 2,2 ma 3,41 mojego endokrynologa nie ma teraz dopiero we wtorek bedzie. A jutro wizyta w klinice.

reklama
Przepraszam że tak późno, ale urodziłam wczoraj o 22:17,Julka ma 3200 g ,mierzy całe 52 cm ,poród straszny (głównie jeżeli chodzi o skurcze ,miałam podane znieczulenie zzo, za to położna z którą urodziłam-Nie była opłacona ,dusza nie człowiek ,myślę że gdyby nie ona to było by gorzej ,ale ... Jak położyli mi na brzuch to małe cudo wszystko odeszło w niepamięć .
Teraz uczymy się siebie.
Kochane życzę każdej z was takiego szczęścia i za każdą trzymam kciuki.
Buziaki
Gratuluję ☺️

Przepraszam że tak późno, ale urodziłam wczoraj o 22:17,Julka ma 3200 g ,mierzy całe 52 cm ,poród straszny (głównie jeżeli chodzi o skurcze ,miałam podane znieczulenie zzo, za to położna z którą urodziłam-Nie była opłacona ,dusza nie człowiek ,myślę że gdyby nie ona to było by gorzej ,ale ... Jak położyli mi na brzuch to małe cudo wszystko odeszło w niepamięć .
Teraz uczymy się siebie.
Kochane życzę każdej z was takiego szczęścia i za każdą trzymam kciuki.
Buziaki
Gratuluję!! Ból szybko się zapomina, teraz zostało cieszyć się maleństwem.

Ja pytałam przed badaniem i nic nie chcieli. Może dla ciężarnych sa wymagane skierowania.
A może chodzi o to, ze w ciazy nie płacisz, bo masz skierowanie :cool2:
Hehe no właśnie musiałam iść po skierowanie do ginekologa, bo nie chcieli mi zrobić bez. Może w ciąży faktycznie potrzebują, a może trafiłam na babkę biurokratkę. [emoji1751]

Hehe no właśnie musiałam iść po skierowanie do ginekologa, bo nie chcieli mi zrobić bez. Może w ciąży faktycznie potrzebują, a może trafiłam na babkę biurokratkę. [emoji1751]
Mi nie chcieli zrobić bez zalecenia lekarza w Diagnostyce, tzn. nie musiało to być skierowanie ale zalecenie (tzn. napisana nazwa badania i pieczątka lekarza). Podobno zależy od laboratorium, bo w KRK w Diagnostyce dziewczyny pisały, że nie było problemu bez zalecenia nawet

reklama
Dziewczyny czy tsh moze podskoczyc po lekach do stymulacji? Aaa progesteron > 80ng/ml
Cos w tym jest. Moj wynik tsh po stymulacji i swiezym transferze byl ponad 4. Zwiekszyli mi lekarze dawke i wszystko szybciutko wróciło mi do normy. Teraz wynik ponizej 1. Jutro lekarzowi powiedz od razu co i jak powinien cos poradzic na to , a jak wroci endokrynolog to pojdz na spokojnie na wizytę :):)

Do góry