Justyska13
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny podskoczylo mi dalej tsh z 2,2 ma 3,41 mojego endokrynologa nie ma teraz dopiero we wtorek bedzie. A jutro wizyta w klinice.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęPrzepraszam że tak późno, ale urodziłam wczoraj o 22:17,Julka ma 3200 g ,mierzy całe 52 cm ,poród straszny (głównie jeżeli chodzi o skurcze ,miałam podane znieczulenie zzo, za to położna z którą urodziłam-Nie była opłacona ,dusza nie człowiek ,myślę że gdyby nie ona to było by gorzej ,ale ... Jak położyli mi na brzuch to małe cudo wszystko odeszło w niepamięć .
Teraz uczymy się siebie.
Kochane życzę każdej z was takiego szczęścia i za każdą trzymam kciuki.
Buziaki
Gratuluję!! Ból szybko się zapomina, teraz zostało cieszyć się maleństwem.Przepraszam że tak późno, ale urodziłam wczoraj o 22:17,Julka ma 3200 g ,mierzy całe 52 cm ,poród straszny (głównie jeżeli chodzi o skurcze ,miałam podane znieczulenie zzo, za to położna z którą urodziłam-Nie była opłacona ,dusza nie człowiek ,myślę że gdyby nie ona to było by gorzej ,ale ... Jak położyli mi na brzuch to małe cudo wszystko odeszło w niepamięć .
Teraz uczymy się siebie.
Kochane życzę każdej z was takiego szczęścia i za każdą trzymam kciuki.
Buziaki
Ja robiłam w diagnostyce i nie musiałam mieć żadnego skierowania.Czy na krzywa insulinowa potrzebowalyscie skierowanie? Czy można prywatnie w diagnostyce ?
W ciąży musiałam mieć skierowania, tak samemu mi nie chcieli zrobić... Dziwne toCzy na krzywa insulinowa potrzebowalyscie skierowanie? Czy można prywatnie w diagnostyce ?
Ja pytałam przed badaniem i nic nie chcieli. Może dla ciężarnych sa wymagane skierowania.W ciąży musiałam mieć skierowania, tak samemu mi nie chcieli zrobić... Dziwne to
Hehe no właśnie musiałam iść po skierowanie do ginekologa, bo nie chcieli mi zrobić bez. Może w ciąży faktycznie potrzebują, a może trafiłam na babkę biurokratkę. [emoji1751]Ja pytałam przed badaniem i nic nie chcieli. Może dla ciężarnych sa wymagane skierowania.
A może chodzi o to, ze w ciazy nie płacisz, bo masz skierowanie
Mi nie chcieli zrobić bez zalecenia lekarza w Diagnostyce, tzn. nie musiało to być skierowanie ale zalecenie (tzn. napisana nazwa badania i pieczątka lekarza). Podobno zależy od laboratorium, bo w KRK w Diagnostyce dziewczyny pisały, że nie było problemu bez zalecenia nawetHehe no właśnie musiałam iść po skierowanie do ginekologa, bo nie chcieli mi zrobić bez. Może w ciąży faktycznie potrzebują, a może trafiłam na babkę biurokratkę. [emoji1751]
Cos w tym jest. Moj wynik tsh po stymulacji i swiezym transferze byl ponad 4. Zwiekszyli mi lekarze dawke i wszystko szybciutko wróciło mi do normy. Teraz wynik ponizej 1. Jutro lekarzowi powiedz od razu co i jak powinien cos poradzic na to , a jak wroci endokrynolog to pojdz na spokojnie na wizytęDziewczyny czy tsh moze podskoczyc po lekach do stymulacji? Aaa progesteron > 80ng/ml