U mnie w Toruniu to jak w średniowieczu, o dofinansowaniach ani widu ani słychu, szkoda gadać, dobrze że chociaż inne miasta są mądrzejsze...Dla niektórych nieosiągalne. To straszne, bo to jak wyrok. Jedynie chyba wtedy adopcja.... Temat in vitro powraca. Coraz więcej miast oferuje dofinansowanie, od września w całym woj. mazowieckim ma ruszyć program!
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Torun to dosc spore miasto.. w naszym malym to nawet nie ma szans zrobic niektorych badan.U mnie w Toruniu to jak w średniowieczu, o dofinansowaniach ani widu ani słychu, szkoda gadać, dobrze że chociaż inne miasta są mądrzejsze...
Marzycielka7
oczywiscie to zazdrosc w najczystszej, zdrowej postaci tylko pozytywne fluidy do Ciebie wysylam
Zamierzam wziąć wszystko co się da! Nie zapomnę jak wracałam z reklamówą leków przed stymulacją - jaką miałam bekę z siebie, że jak rasowa ćpunka jade i oby mnie nikt nie zobaczył a teraz juz sama wydzwaniam do lekarza z roznymi ciekawymi propozycjami dołożenia co tylko się da
A jak Twój lekarz reaguje na propozycje z Twojej strony ?
A jak Twój lekarz reaguje na propozycje z Twojej strony ?
No biopsje juz proponowal jak dzwonilam ze sie nie udalo i wstepnie juz powiedzial ze jak sie spotkamy to omowimy wszystko i cos dolozymy. Na wszystko sie zgadza, nawet sam powiedzial jak dzoasia ze szkoda kasy na dwa transfery - mozemy dac dwa zarodki jesli chce. Na zasadzie ze mowi ze to nie wiadomo czy pomoze ale sprobowac mozemy i recepty mi da i powie co i jak.
Pod tym wzgledem jest super.
Marzycielka7
Śliwka12345
Kochana a co myślisz o prof Kutpiszu z Poznania? Czytałam gdzie niegdzie i ponoć jest dobry. Słyszałaś coś o nim?
Carenik
Kochana to jest suplement diety czyli tak naprawde "cukierki", kup lek lepiej.
Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Zrobiłam badanie poziomu kwasu foliowego , biore ponad rok regularnie
Widzę po wyniku ze jest w normie ale chyba szału nie robi
Zastanawiam się nad tym lekiem
Czy któraś z Was brała go ? Zobacz załącznik 975066Zobacz załącznik 975068
Liliana87
Mi jak wyszly zmutowane geny to kazali sie przeżucić na to. W sumie i moja miejscowa dr i dr z kliniki do ktorej do tej pory jezdzilismy. Biore to od konca lutego.Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
reklama
dżoasia
a co bierzesz teraz i jaka dawka?Dziewczyny mądre głowy @dżoasia @Dzoannna @sssurykatka @Dgd @sksk @Carenik nie sposób wymienić wszystkich
Podziel się: