reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wasnie odszukalam ze mam jeszcze w obecnym pakiecie w opiece medycznej badanie sibpopulacji limfocytow...
Jak mi sie uda to zrobic - i moze przez internet badanie na teombofilie to wiedzialabym czy ten scratching robic czy podawac intralipid i steryd... zobacze co uda mi sie w tym miesiacu jeszcze zrobic...
Dzieki!![emoji3] jak sie czujesz mamuska??
bierz i intra i steryd, scratching tez rob ;)
A czuję się dobrze, okupuję kanapę i jakoś to leci do przodu ;)

reklama
Kochane czy znacie jakiegoś dobrego immunologa na terenie Poznania lub okolic? Niestety do Pasnika terminów brak :(

Pytalam mojego lekarza ale nikogo mi nie polecil niestety:/ ale na tej stronce co dżoasia wrzucala jak poczytasz to tam dziewczyny polecaja jednego immunologa z POZ - poczytaj - tam gdzie sa przypadki dziewczyn opisane. W ogole MEGA przydatna stronka!!

bierz i intra i steryd, scratching tez rob ;)
A czuję się dobrze, okupuję kanapę i jakoś to leci do przodu ;)

Czyli mowisz ze jechac z wszyskim na raz w ciemno??
A heparyna?? Czy sam acard cos by dal zamiast tego profilaktycznie czy nie bardzo??

Kurde jak ja Ci zazdroszcze...[emoji5][emoji5][emoji5]

Pytalam mojego lekarza ale nikogo mi nie polecil niestety:/ ale na tej stronce co dżoasia wrzucala jak poczytasz to tam dziewczyny polecaja jednego immunologa z POZ - poczytaj - tam gdzie sa przypadki dziewczyn opisane. W ogole MEGA przydatna stronka!!
A podała byś mi link bo nie wiem gdzie mam szukać :(

Od wczoraj mam gorszy dzien jakos tak po jedzeniu mnie bierze od razu na kibelek jeszcze dobrze nie strawie i zaraz lece jakas masakra oby to nie byl jakis wirus... Bo boje sie o moje blastki...

Tez myśle o tym schratingu endo ale zobaczymy co lekarz powie na wizycie i jaki ma plan dla nas
Trzymam kciuki by Twój transfer był ostatni i by tluste kreski na teście wyszły[emoji2][emoji110][emoji173]️
Kochana, mysle ze jak sama nie pocisniesz co chcesz, to niekoniecznie wszystko Ci lekarz zaproponuje... karteczka i "czeklista" :) doktorka nie ominie! Dopisuj, dopisuj jak najwięcej tam! :)
A ja wolalabym od 1 transferu zrobic co sie da... ale kto to mogl przewidziec?

Kochana, mysle ze jak sama nie pocisniesz co chcesz, to niekoniecznie wszystko Ci lekarz zaproponuje... karteczka i "czeklista" :) doktorka nie ominie! Dopisuj, dopisuj jak najwięcej tam! :)
A ja wolalabym od 1 transferu zrobic co sie da... ale kto to mogl przewidziec?

Ojjj tak !!!
Teraz mamy juz bardzo długą listę pytań[emoji16]
Poza tym nie chce zaczynać kolejnej stymulacji tak od razu
Chce sprawdzić jeszcze inne badania
Bo skoro jest owulacja i to pełnowartościowa, endo jest wymiarowo
odpowiednie ,baraszkujemy w odpowiednie dni ...a jednak klapa [emoji20]
Myśle ze rezerwa jajnikowa rezerwą ale jeśli choć jedna komóreczka będzie silna i dojdzie do połączenia to może da radę i się zaimplantuje....

reklama
Ojjj tak !!!
Teraz mamy juz bardzo długą listę pytań[emoji16]
Poza tym nie chce zaczynać kolejnej stymulacji tak od razu
Chce sprawdzić jeszcze inne badania
Bo skoro jest owulacja i to pełnowartościowa, endo jest wymiarowo
odpowiednie ,baraszkujemy w odpowiednie dni ...a jednak klapa [emoji20]
Myśle ze rezerwa jajnikowa rezerwą ale jeśli choć jedna komóreczka będzie silna i dojdzie do połączenia to może da radę i się zaimplantuje....
a robilas test na wrogosc sluzu??

Do góry